Libnet.ro
UNICEF

06:30

Angajatul musulman care a salvat ostaticii din magazinul evreiesc in timpul atacului din Paris, va primi cetatenie franceza

Hotnews Hotnews,
 Angajatul musulman care a salvat ostaticii din magazinul evreiesc in timpul atacului din Paris, va primi cetatenie franceza

Lassana Bathily, angajatul musulman al supermarketului cu alimente cuser din Paris, care a fost numit erou dupa ce a salvat vietile mai multor ostatici, va primi cetatenie franceza, potrivit presei din Franta, citata de The Independent. continuă pe Hotnews

Angajatul musulman care a salvat ostaticii din magazinul evreiesc in timpul atacului din Paris va primi cetatenie franceza

Lassana Bathily, angajatul musulman al supermarketului cu alimente cuser din Paris, care a fost numit erou dupa ce a salvat vietile mai multor ostatici, va primi cetatenie franceza, potrivit presei din Franta, citata de The Independent.

Tanarul musulman, care a salvat mai multi ostatici din magazinul evreiesc din Paris, va primi cetatenie franceza

Angajatul musulman al supermarketului cu alimente cuser din Paris, care a salvat vietile mai multor ostatici, va primi cetatenie franceza, informeaza presa de la Paris, citata de The Independent. Lassana Bathily,.

Tanarul musulman care a salvat mai multi ostatici din magazinul evreiesc din Paris va primi cetatenie franceza

Angajatul musulman al supermarketului cu alimente cuser din Paris care a salvat vietile mai multor ostatici va primi cetatenie franceza, informeaza presa de la Paris, citata de The Independent. Lassana Bathily,.

Paris: Primele imagini din timpul atacului terorist din magazinul evreiesc. Ostatici ingroziti si cadavre pe jos

La o saptamana de la atac, cotidianul britanic Daily Mail publica primele fotografii din magazinul din Paris in care au murit patru oameni. Imaginile suprinse de camerele de supraveghere il arata pe teroristul.

Atentatul terorist din Paris: Marturii ale unui ostatic de la magazinul evreiesc

Un functionar pensionat de rang inalt a povestit despre lungile ore de neputinta pe care le-a petrecut in magazinul evreiesc din Paris, in timpul luarii de ostatici de vineri, informeaza Mediafax.

Amedy Coulibaly, autorul atacului de la magazinul evreiesc din Paris, figura pe lista SUA cu teroristi

Amedy Coulibaly, ucis vineri, dupa luarea cu asalt a unui magazin evreiesc parizian, in care a omorat patru persoane si a tinut mai multi ostatici, figura pe lista americana cu teroristi, a declarat luni un.

VIDEO. SUA: inregistrarea video difuzata de Al-Qaida in care revendica atacurile din Franta este AUTENTICA

Departamentul de Stat a anuntat, miercuri seara, ca expertii serviciilor secrete americane au stabilit ca inregistrarea video prin care organizatia Al-Qaida revendica atacul terorist care a vizat revista Charlie Hebdo este autentica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )