Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tanarul musulman care a salvat mai multi ostatici din magazinul evreiesc din Paris va primi cetatenie franceza

B1 B1,
Tanarul musulman care a salvat mai multi ostatici din magazinul evreiesc din Paris va primi cetatenie franceza

Angajatul musulman al supermarketului cu alimente cuser din Paris care a salvat vietile mai multor ostatici va primi cetatenie franceza, informeaza presa de la Paris, citata de The Independent. Lassana Bathily,. continuă pe B1

Tanarul musulman, care a salvat mai multi ostatici din magazinul evreiesc din Paris, va primi cetatenie franceza

Angajatul musulman al supermarketului cu alimente cuser din Paris, care a salvat vietile mai multor ostatici, va primi cetatenie franceza, informeaza presa de la Paris, citata de The Independent. Lassana Bathily,.

Paris. Barbatul care luase mai multi ostatici intr-un oficiu postal S-A PREDAT fortelor de ordine

UPDATE:Barbatul, care intrase inarmat intr-un oficiu postal, s-a predat autoritatilor. El se pare ca suferea de depresie, pe fondul unei dezamagiri in dragoste. Cel putin trei persoane au fost luate ostatice de.

Angajatul musulman care a salvat ostaticii din magazinul evreiesc in timpul atacului din Paris, va primi cetatenie franceza

Lassana Bathily, angajatul musulman al supermarketului cu alimente cuser din Paris, care a fost numit erou dupa ce a salvat vietile mai multor ostatici, va primi cetatenie franceza, potrivit presei din Franta, citata de The Independent.

Angajatul musulman care a salvat ostaticii din magazinul evreiesc in timpul atacului din Paris va primi cetatenie franceza

Lassana Bathily, angajatul musulman al supermarketului cu alimente cuser din Paris, care a fost numit erou dupa ce a salvat vietile mai multor ostatici, va primi cetatenie franceza, potrivit presei din Franta, citata de The Independent.

FRANTA: Luarea de ostatici din suburbiile Parisului s-a incheiat

France Info a anuntat ca luarea de ostatici din suburbiile Parisului s-a incheiat. Barbatul din oficiul postal s-a predat politiei. Nimeni nu a fost ranit.

Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE anul trecut, iar blocul comunitar si eurozona au fost pe scaderi de preturi

Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din Uniunea Europeana, inregistrand o rata anuala a inflatiei de 1% in decembrie 2014, in conditiile in care in ansamblu atat zona euro, cat si Uniunea Europeana au avut scaderi ale preturilor de consum, releva datele comunicate, vineri, de Biroul european de statistica Eurostat. Valorile inflatiei din Romania intra in concordanta cu evolutia exportului romanesc de produse agroalimentare in crestere, anuntat joi de Ministerul Agriculturii.

Cel mai usor ultrabook din lume, lansat de LG

Pentru ca produsele acompaniate de superlative absolute se vand mai bine, LG a anuntat cel mai usor ultrabook din toate timpurile. Desi cei de la LG s-ar putea sa nu fie primii care va vin in minte atunci cand vorbiti de sisteme portabile cu specificatii impresionante, cea mai recenta lansare a lor ar putea reprezenta [].

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, potrivit Restograf

O intalnire de business, un eveniment in familie sau o cina romantica? Oricare ar fi ocazia, pentru a te inspira in alegerea potrivita, iti prezentam topul celor mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, realizat de Restrograf. ro . Clasamentul a.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, potrivit Restograf

O intalnire de business, un eveniment in familie sau o cina romantica? Oricare ar fi ocazia, pentru a te inspira in alegerea potrivita, iti prezentam topul celor mai bune restaurante din Bucuresti, realizat de Restrograf. ro , site detinut de George.

ELVETIA: Bursa, cel mai mare declin din ultimul sfert de veac

Bursa din Elvetia a ]nregistrat, joi, cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat la plafonul minim de schimb valutar al francului fata de euro. Pe parcursul sedintei, bursa elvetiana s-a prabusit cu pana la 14%, .

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )