Libnet.ro
UNICEF

08:00

UPDATE. Franta: Luare de ostatici intr-un oficiu postal din Paris. Politia: NU este un act terorist

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Franta: Luare de ostatici intr-un oficiu postal din Paris. Politia: NU este un act terorist

Un barbat inarmat a luat mai multi ostatici mai multi oameni intr-un oficiu postal situat la periferia Parisului. continuă pe România Liberă

Franta: luare de ostatici intr-un oficiu postal din Paris

Un barbat inarmat a luat mai multi ostatici mai multi oameni intr-un oficiu postal situat la periferia Parisului.

Luare de ostatici intr-un oficiu postal din apropiere de Paris

O luare de ostatici era in desfasurare vineri intr-un oficiu postal din Colombes, in apropiere de Paris, au anuntat surse din politie, citate de AFP.

Paris. Barbatul care luase mai multi ostatici intr-un oficiu postal S-A PREDAT fortelor de ordine

UPDATE:Barbatul, care intrase inarmat intr-un oficiu postal, s-a predat autoritatilor. El se pare ca suferea de depresie, pe fondul unei dezamagiri in dragoste. Cel putin trei persoane au fost luate ostatice de.

Cel putin 3 oameni au fost luati ostatici intr-un oficiu postal din Paris

Cel putin trei persoane au fost luate ostatice de catre un barbat inarmat intr-un oficiu postal din Colombes, o suburbie din nordul Parisului, transmite presa franceza. Din primele informatii reiese ca barbatul.

Cel putin 3 oameni au fost luati ostatici intr-un oficiu postal din Paris. Politistii spun ca ar fi o tentativa de JAF ARMAT (VIDEO)

Cel putin trei persoane au fost luate ostatice de catre un barbat inarmat intr-un oficiu postal din Colombes, o suburbie din nordul Parisului, transmite presa franceza. Din primele informatii reiese ca barbatul.

UPDATE Noua luare de ostatici in Franta, intr-un oficiu postal. Politia anunta ca incidentul nu este de natura terorista

Cel putin un ostatic este tinut intr-un oficiu postal din Colombes, departamentul Hautes-de-Seine, anunta publicatia franceza Le Parisien. Cel care ar fi luat ostaticii este cunoscut politiei ca fiind un delincvent de drept comun. Barbatul a sunat chiar el la Jandarmerie si a anuntat ca este inarmat cu grenade si cu mitraliere si ca are trei ostatici. Doi dintre prizonierii lui ar fi reusit sa fuga, sustine o sursa.

Noua luare de ostatici in Franta, intr-un oficiu postal. Atacatorul s-a predat politiei si ostaticii au fost eliberati

Ostatici Franta. Cel putin un ostatic a fost tinut intr-un oficiu postal din Colombes, departamentul Hautes-de-Seine, a informat publicatia franceza Le Parisien. Barbatul care a luat prizonieri a sunat chiar el la Jandarmerie si a anuntat ca este inarmat cu grenade si mitraliere si ca are trei ostatici, dupa care s-a predat. Se pare ca persoana suferea de probleme psihice, motivatia ei fiind o deceptie in dragoste.

O noua luare de ostatici in Franta, intr-un oficiu postal

Ostatici Paris. Cel putin un ostatic este tinut intr-un oficiu postal din Colombes, departamentul Hautes-de-Seine, anunta publicatia franceza Le Parisien.

Paris: Doua persoane au fost luate ostatice intr-un oficiu postal. Atacatorul a fost arestat

45: Politia confirma ca au arestat atacatorul, iar ostaticii au fost eliberati nevatamati. Doua persoane au fost luate ostatice de catre un barbat inarmat intr-un oficiu postal din Colombes, o.

Noua alerta in Paris: Trei persoane au fost luate ostatice intr-un oficiu postal de catre un barbat inarmat

Trei persoane au fost luate ostatice de catre un barbat inarmat intr-un oficiu postal din Colombes, o suburbie din nordul Parisului. Barbatul este inarmat cu o pusca Kalashnikov, informeaza RTL, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )