Libnet.ro
UNICEF

05:30

Actiunile Facebook ating un nivel record pentru 2013. Cat valoreaza compania fata de alti grei din tehnologie?

Hotnews Hotnews,
 Actiunile Facebook ating un nivel record pentru 2013. Cat valoreaza compania fata de alti grei din tehnologie?

Actiunile Facebook la bursa Nasdaq au inchis luni la cel mai bun nivel de pana acum, 41. 34 dolari, iar compania a ajuns sa aiba o valoare de peste 100 miliarde dolari, dupa ce toamna trecuta scazuse la sub 50 mld. Reteaua sociala se apropie ca valoare de Intel si Amazon, insa este departe de Google si Apple, remarca Bloomberg. continuă pe Hotnews

Actiunile Facebook au depasit 40 de dolari pentru prima data de la listare

Actiunile Facebook au depasit pragul de 40 de dolari pe bursa de la New York pentru prima data de la listarea controversata a companiei, in luna mai a anului trecut, finalizand saptamana la nivelul record de 40,55 dolari, potrivit CNN Money.

Actiunile Facebook au depasit 40 de dolari pentru prima data de la listare

Actiunile Facebook au depasit pragul de 40 de dolari pe bursa de la New York pentru prima data de la listarea controversata a companiei, in luna mai a anului trecut, finalizand saptamana la nivelul record de 40,55 dolari, potrivit CNN Money, citat de Mediafax.

Actiunile Facebook au depasit 40 de dolari pentru prima data de la listarea pe bursa

Actiunile Facebook au depasit pragul de 40 de dolari pe bursa de la New York pentru prima data de la listarea controversata a companiei, in luna mai a anului trecut. Compania a finalizat saptamana la nivelul.

Actiunile Facebook au depasit pragul de 40 de dolari pe Wall Street

Actiunile Facebook au depasit pragul de 40 de dolari pe bursa de la New York pentru prima data de la listarea controversata a companiei, de anul trecut, finalizand saptamana la nivelul record de 40,55 dolari, informeaza Mediafax.

[P] UPC-ul stabileste un nou timp record pentru instalarea Internetului, arata un studiu recent ANCOM

ANCOM a publicat recent un studiu national privind calitatea serviciului de acces la Internet, studiu in care a analizat timpii de instalare, rezolvarea cererilor de la clienti sau nivelul de reactie la situatii de urgenta a jucatorilor din telecomunitatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )