Libnet.ro
UNICEF

08:30

Actiunile Facebook au depasit 40 de dolari pentru prima data de la listare

Adevărul Adevărul,
Actiunile Facebook au depasit 40 de dolari pentru prima data de la listare

Actiunile Facebook au depasit pragul de 40 de dolari pe bursa de la New York pentru prima data de la listarea controversata a companiei, in luna mai a anului trecut, finalizand saptamana la nivelul record de 40,55 dolari, potrivit CNN Money, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Actiunile Facebook au depasit 40 de dolari pentru prima data de la listare

Actiunile Facebook au depasit pragul de 40 de dolari pe bursa de la New York pentru prima data de la listarea controversata a companiei, in luna mai a anului trecut, finalizand saptamana la nivelul record de 40,55 dolari, potrivit CNN Money.

Actiunile Facebook au depasit 40 de dolari pentru prima data de la listarea pe bursa

Actiunile Facebook au depasit pragul de 40 de dolari pe bursa de la New York pentru prima data de la listarea controversata a companiei, in luna mai a anului trecut. Compania a finalizat saptamana la nivelul.

Yahoo a atras in iulie mai multi vizitatori decat Google in SUA, pentru prima data in doi ani

Yahoo a atras in luna iulie mai multi vizitatori americani decat Google pentru prima data din mai 2011, un prim semnal ca planurile de redresare au inceput sa dea roade, transmite Bloomberg, potrivit.

Yahoo a inregistrat in iulie mai multi vizitatori decat Google in SUA, pentru prima data in doi ani

Yahoo a atras luna trecuta mai multi vizitatori americani decat Google, pentru prima data din luna mai 2011. Acest lucru indica faptul ca planurile de redresare ale companiei a inceput sa dea roade, scrie.

Yahoo a atras in iulie mai multi vizitatori decat Google in SUA, pentru prima data in doi ani.

Yahoo a atras in luna iulie mai multi vizitatori americani decat Google pentru prima data din mai 2011, indicand ca planurile de redresare au inceput sa dea roade, transmite Bloomberg, informeaza Mediafax. Site-urile Yahoo au atras peste 196 milioane de vizitatori in luna iulie, cu 21% mai multi fata de nivelul din aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor ComScore. Astfel, Yahoo a intrecut Google cu 4,3 milioane de vizitatori. Google, care opereaza cel mai popular motor de cautare .

Pentru prima data in istoria Australiei, o femeie va conduce delegatia nationala la JO

Pentru prima oara in istoria Australiei, delegatia la Jocurile Olimpice va fi condusa de o femeie. Acest lucru se va intampla la editia din 2016 a JO, de la Rio de Janeiro, informeaza AFP. Kitty Chiller, membra a.

Facebook, pe val. Actiunile companiei au depasit 40 de dolari pe bursa de la New York

Actiunile Facebook au depasit pragul de 40 de dolari pe bursa de la New York pentru prima data de la listarea controversata a companiei, in luna mai a anului trecut, finalizand saptamana la nivelul record de.

Actiunile Facebook au depasit pragul de 40 de dolari pe Wall Street

Actiunile Facebook au depasit pragul de 40 de dolari pe bursa de la New York pentru prima data de la listarea controversata a companiei, de anul trecut, finalizand saptamana la nivelul record de 40,55 dolari, informeaza Mediafax.

Pentru prima oara din 2011, Yahoo a atras mai multi vizitatori decat Google in SUA

Yahoo a atras in luna iulie mai multi vizitatori americani decat Google pentru prima data din mai 2011, indicand ca planurile de redresare au inceput sa dea roade, transmite Bloomberg.

E prima data dupa 1989, cand un deputat al partidului de la putere isi exercita atat de grobian prietenia cu premierul. Vezi cine este

Postul de televiziune RTV, patronat de deputatul Sebastian Ghita, refuza sa-si schimbe sigla dupa ce a fost atentionat de CNA, pentru ca PSD-istul profita astfel de pe urma relatiei pe care o are cu premierul,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )