Libnet.ro
UNICEF

21:00

Actiunile Malaysia Airlines au scazut cu 11% dupa prabusirea aeronavei in Ucraina

Adevărul Adevărul,
Actiunile Malaysia Airlines au scazut cu 11% dupa prabusirea aeronavei in Ucraina

Actiunile companiei Malaysia Airlines, operatorul aeronavei cu aproape 300 de pasageri doborata in estul Ucrainei, au inchis sedinta de vineri in scadere puternica, cu 11%, dupa ce a inregistrat pe parcursul sedintei un declin maxim de pana la 18%. continuă pe Adevărul

Actiunile Malaysia Airlines au scazut cu pana la 18% dupa prabusirea aeronavei in Ucraina

Actiunile companiei Malaysia Airlines au inchis sedinta de vineri in scadere puternica, cu 11%, dupa ce a inregistrat pe parcursul sedintei un declin de pana la 18%. Participatia majoritara este.

Olanda si Malaysia, in soc si doliu dupa prabusirea avionului Boeing 777 in Ucraina

Olnda si Malaysia se afla in doliu dupa tragedia de joi in care un avion de tip Boeing 777 plin cu aproape 300 de pasageri a fost doborat in estul Ucrainei de separatitii prorusi. Avionul, la bordul caruia jumatate dintre pasageri erau olandezi, a decolat de pe aroportul Amsterdam-Schiphol si se indrepta, prin spatiul aerian al Ucrainei, spre Kuala Lumpur.

O familie din Australia a pierdut patru membri in cele doua accidente implicand Malaysia Airlines

O femeie din Australia a pierdut rude apropiate atat in prabusirea avionului Malaysia Airlines din martie, cat si in incidentul aviatic petrecut joi in estul Ucrainei, relareaza Sydney Morning Herald.

Un pasager Malaysia Airlines si-a prevestit moartea pe Facebook: Daca va disparea, sa stiti ca asa arata avionul

Desi a vrut doar sa fie ironic, mesajul sau a prevestit tragedia ce urma sa aiba loc in cateva ore. Un pasager al avionului Boeing 777 ce apartinea Malaysia Airlines, prabusit ieri in estul Ucrainei, a publicat pe contul sau de Facebook, inainte de.

David Cameron convoaca o reuniune de criza, dupa prabusirea avionului malaysian in Ucraina

Premierul britanic, David Cameron, a convocat vineri o reuniune interministeriala de criza, dupa prabusirea avionului malaysian in estul Ucrainei joi, informeaza AFP. Reuniunea comitetului Cobra, care raspunde .

Actiunile companiei Malaysia Airlines, in scadere, dupa tragedia din Ucraina

Actiunile companiei Malaysia Airlines au inchis sedinta de vineri in scadere cu 11%, anunta AFP, citat de B1tv. Jurnalistii straini mai adauga ca pe parcursul sedintei s-a indregistrat o scadere de 18%.

Cum arata si ce poate face sistemul sol-aer Buk, care a provocat prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Un avion Malaysia Airlines a fost doborat in aceasta seara la granita dintre Ucraina si Rusia de un lansator de rachete Buk, de origine sovietica. Nu este clar cine este vinovat de prabusirea avionului Malaysia Airlines.

Cum arata si ce poate face sistemul sol-aer Buk, care ar fi provocat prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Un avion Malaysia Airlines a fost doborat in aceasta seara la granita dintre Ucraina si Rusia de un lansator de rachete Buk, de origine sovietica. Nu este clar cine este vinovat de prabusirea avionului Malaysia Airlines.

Cum si-a facut reclama o companie australiana, la cateva ore dupa doborarea avionului in Ucraina: Este tragedia zborului Malaysia Airlines un semn ca trebuie sa va ganditi la o asigurare de viata?

O companie australiana s-a folosit de tragedia aviatica produsa joi in estul Ucrainei pentru a-si promova asigurarile de viata pe care le comercializeaza. Compania a cumparat cuvintele cheie pe Google Malaysia Airlines dupa cateva ore de la prabusirea unui avion al companiei malaysiene, ce transporta 298 de persoane la bord inclusiv 28 de australieni, in estul Ucrainei. Este tragedia zborului MH17 al Malaysia Airlines un semn ca trebuie sa va ganditi la o asigurare de viata?, se putea citi sub stirile de pe Google despre catastrofa aeriana din Ucraina. Site-ul companiei promova in acelasi mod asigurarile de viata.

Convorbiri interceptate dupa prabusirea avionului Malaysia Airlines. Insurgentii, indicati drept vinovati: De ce naiba zburau? Nu stiu ca e razboi aici?

298 de morti, niciun supravietuitor, este bilantul tragediei din Ucraina, acolo unde un avion al companiei Malaysia Airlines a fost doborat la granita cu Rusia. O tragedie care e pe cale sa iste un conflict.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )