Libnet.ro
UNICEF

17:30

Actiunile Twitter au urcat cu 73% peste cotatia din oferta publica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile Twitter au urcat cu 73% peste cotatia din oferta publica

Titlurile companiei Twitter au ajuns, azi, la 73% peste cotatia din oferta publica initiala, arata The Wall Street Journal. continuă pe Ziarul Bursa

Actiunile Twitter au crescut cu peste 70% fara de pretul de listare la debutul pe bursa de la New York

Actiunile Twitter au debutat joi la bursa de la New York in urcare accelerata si la scurt timp au ajuns la 73% peste cotatia din oferta publica initiala, potrivit Wall Street Journal, citat de Mediafax .

Actiunile Nuclearelectrica au urcat cu 5,2% pe bursa

Actiunile Nuclearelectrica crescu cu 5,2% in prima zi de tranzactionare pe bursa si au revenit peste pretul din oferta derulata de companie in luna septembrie.

Actiunile Twitter vor putea fi cumparate incepand de joi

Twitter a cotat pretul initial al unei actiuni la 26 de dolari, iar de astazi acestea vor putea fi tranzactionate la bursa, anunta CNN. Astfel, conform listarii initiale, valoarea companiei este 14,2 miliarde.

Accizele vor creste in 2014 cu aproape 5% peste cursul din 2012 si vor aduce venituri mai mari cu 3,4 miliarde de lei

Accizele vor creste anul viitor cu 4,77%, rata medie anuala a inflatiei calculata in septembrie, Guvernul anticipand ca va incasa suplimentar la buget de 3,44 miliarde lei din aceasta indexare, din cresterea accizelor la benzina si motorina si din interzicerea primelor la vanzarea de tutun si alcool, relateaza agentia Mediafax, care citeaza un proiect de ordonanta de modificare a Codului Fiscal.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )