Libnet.ro
UNICEF

19:00

Actiunile Twitter vor putea fi cumparate incepand de joi

Antena3 Antena3,
Actiunile Twitter vor putea fi cumparate incepand de joi

Twitter a cotat pretul initial al unei actiuni la 26 de dolari, iar de astazi acestea vor putea fi tranzactionate la bursa, anunta CNN. Astfel, conform listarii initiale, valoarea companiei este 14,2 miliarde. continuă pe Antena3

Actiunile Twitter au crescut cu peste 70% fara de pretul de listare la debutul pe bursa de la New York

Actiunile Twitter au debutat joi la bursa de la New York in urcare accelerata si la scurt timp au ajuns la 73% peste cotatia din oferta publica initiala, potrivit Wall Street Journal, citat de Mediafax .

Companiile de stat nu vor putea majora anul viitor numarul prognozat de personal

Companiile de stat nu vor putea majora nici anul viitor numarul prognozat de personal comparativ cu cel din acest an decat cu aprobarea speciala a Guvernului sau a autoritatilor locale, se arata in proiectul bugetului de stat publicat de Ministerul Finantelor.

Primarii vor putea majora suplimentar taxele si impozitele locale pentru persoane fizice cu peste 20 procente

Impozitele si taxele locale vor putea fi majorate suplimentar pentru persoanele fizice cu peste 20%. Aceasta limita maxima la care primarii sunt obligati sa se raporteze in prezent va fi eliminata de Executiv.

Parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, marti, o modificare la Statutul deputatilor si senatorilor prin care parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana, cu conditia ca acestea sa fi fost facute in interes de serviciu si aprobate de Biroul Permanent, transmite Mediafax.

Actiunile Twitter au urcat cu 73% peste cotatia din oferta publica

Titlurile companiei Twitter au ajuns, azi, la 73% peste cotatia din oferta publica initiala, arata The Wall Street Journal.

Twitter ar putea face o serie de achizitii dupa listarea la bursa

Twitter ar putea incepe o serie de achizitii dupa listarea la bursa in Statele Unite, vizand companii care pot ajuta reteaua de socializare sa-si imbunatateasca rezultatele financiare, potrivit cotidianului Financial Times, citat de Mediafax .

Studentii din familii social vulnerabile vor putea lupta pentru bursa sociala chiar daca achita taxa de studii

Studentii din familiile socialmente vulnerabile, care isi fac studiile in baza de contract, vor avea dreptul sa intre in competitie pentru o bursa sociala, la fel ca cei de la buget. Cel putin, asa prevede o decizie aprobata de Guvern.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )