Libnet.ro
UNICEF

21:00

Studentii din familii social vulnerabile vor putea lupta pentru bursa sociala chiar daca achita taxa de studii

Adevărul Adevărul,
Studentii din familii social vulnerabile vor putea lupta pentru bursa sociala chiar daca achita taxa de studii

Studentii din familiile socialmente vulnerabile, care isi fac studiile in baza de contract, vor avea dreptul sa intre in competitie pentru o bursa sociala, la fel ca cei de la buget. Cel putin, asa prevede o decizie aprobata de Guvern. continuă pe Adevărul

Companiile de stat nu vor putea majora anul viitor numarul prognozat de personal

Companiile de stat nu vor putea majora nici anul viitor numarul prognozat de personal comparativ cu cel din acest an decat cu aprobarea speciala a Guvernului sau a autoritatilor locale, se arata in proiectul bugetului de stat publicat de Ministerul Finantelor.

Actiunile Twitter vor putea fi cumparate incepand de joi

Twitter a cotat pretul initial al unei actiuni la 26 de dolari, iar de astazi acestea vor putea fi tranzactionate la bursa, anunta CNN. Astfel, conform listarii initiale, valoarea companiei este 14,2 miliarde.

Primarii vor putea majora suplimentar taxele si impozitele locale pentru persoane fizice cu peste 20 procente

Impozitele si taxele locale vor putea fi majorate suplimentar pentru persoanele fizice cu peste 20%. Aceasta limita maxima la care primarii sunt obligati sa se raporteze in prezent va fi eliminata de Executiv.

Parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, marti, o modificare la Statutul deputatilor si senatorilor prin care parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana, cu conditia ca acestea sa fi fost facute in interes de serviciu si aprobate de Biroul Permanent, transmite Mediafax.

Actionarii institutionali romani ai FP aveau 8,46% din capitalul social subscris

Actionarii institutionali straini ai Fondului Proprietatea simbol FP) detineau, la data de 31 octombrie, un procent de 57,57% din capitalul social subscris, 59,14% din capitalul social subscris si varsat si 61,72% din drepturile de vot, se arata intr-un raport al FP remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Senat: Generalii SRI, SIE si SPP vor putea fi mentinuti in activitate si dupa implinirea varstei standard de pensionare

Plenul Senatului a adoptat, in sedinta de miercuri, proiectul legislativ care modifica Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare in sensul ca generalii si amiralii din cadrul SRI, SIE, STS si SPP sunt mentinuti in activitate dupa implinirea varstei standard de pensionare, pana la varsta de 60 de ani sau sunt trecuti in rezerva, la cerere. Legea are un caracter organic si a fost adoptata de Senat, in calitate de Camera decizionala, cu 103 voturi pentru si trei abtineri.

Jumatate din apartamentele Centre Ville vor fi operate sub brandul Park Inn by Radisson

Compania Bucuresti Turism BUTU), proprietarul hotelului Radisson si complexului Centre Ville din Capitala, vrea sa transforme mai mult de jumatate din apartamentele din Centre Ville intr-o noua unitate de cazare, aceasta urmand sa fie prima din Romania care opereaza sub brandul Park Inn by Radisson.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )