Libnet.ro
UNICEF

23:00

Senat: Generalii SRI, SIE si SPP vor putea fi mentinuti in activitate si dupa implinirea varstei standard de pensionare

Hotnews Hotnews,
 Senat: Generalii SRI, SIE si SPP vor putea fi mentinuti in activitate si dupa implinirea varstei standard de pensionare

Plenul Senatului a adoptat, in sedinta de miercuri, proiectul legislativ care modifica Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare in sensul ca generalii si amiralii din cadrul SRI, SIE, STS si SPP sunt mentinuti in activitate dupa implinirea varstei standard de pensionare, pana la varsta de 60 de ani sau sunt trecuti in rezerva, la cerere. Legea are un caracter organic si a fost adoptata de Senat, in calitate de Camera decizionala, cu 103 voturi pentru si trei abtineri. continuă pe Hotnews

Primarii vor putea majora suplimentar taxele si impozitele locale pentru persoane fizice cu peste 20 procente

Impozitele si taxele locale vor putea fi majorate suplimentar pentru persoanele fizice cu peste 20%. Aceasta limita maxima la care primarii sunt obligati sa se raporteze in prezent va fi eliminata de Executiv.

Parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, marti, o modificare la Statutul deputatilor si senatorilor prin care parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana, cu conditia ca acestea sa fi fost facute in interes de serviciu si aprobate de Biroul Permanent, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )