Libnet.ro
UNICEF

10:30

Activitatea Directiilor Permise Auto din toata tara este sistata astazi din cauza unor defectiuni tehnice la nivelul serverului central

Adevărul Adevărul,
Activitatea Directiilor Permise Auto din toata tara este sistata astazi din cauza unor defectiuni tehnice la nivelul serverului central

In cadrul birourilor centrale si din tara ale Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor, nu se vor putea efectua, in cursul zilei de joi, activitati cu publicul, din cauza unor probleme tehnice, anunta reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Interne. continuă pe Adevărul

Activitatea Directiilor Permise Auto va fi sistata, joi, din cauza unor defectiuni tehnice.

In cadrul birourilor centrale si din tara ale Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor, nu se vor putea efectua, in cursul zilei de joi, activitati cu publicul din cauza unor probleme tehnice.

Izvor cu puteri miraculoase in Apuseni! Atrage ca un magnet oameni din toata tara, care vor sa scape de boala

Izvorul Maicii Domnului din Posaga a intrat in legenda locului nu de acum, ci de sute de ani. Calugarii de la schitul din apropiere au construit o capela exact in locul de unde izvoraste apa.

Defectiunea tehnica ce nu a permis joi eliberarea de permise auto, reparata / De vineri, program normal

Defectiunea tehnica ce nu a permis joi eliberarea de permise auto a fost remediata astfel incat, incepand de vineri, la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor se lucreaza in regim normal, anunta ministerul de Interne, intr-un comunicat.

Vremea rea a facut prapad in toata tara: Zeci de oameni raniti, accidente in lant, copaci rupti si acoperisuri smulse(VIDEO)

Vremea rea a facut prapad in toata tara. Accidente rutiere pe banda rulanta, acoperisuri smulse, copaci rupti de vantul puternic si drumuri blocate. Iar la munte zapada a ajuns la jumatate de.

inchis la permise, dupa ce sistemul informatic s-a defectat. Carmen Dan: A cedat un ventilator al sistemului de racire (VIDEO)

UPDATE:Ministrul de Interne, Carmen Dan, a explicat joi ca directiile de eliberare permise din toata tara sunt inchise din cauza unui ventilator stricat de la sistemul de racire. Ministrul sustine ca.

Soferii in varsta vor avea permise auto valabile doar un an?

Persoanele in varsta produc doar aproximativ 3% dintre accidentele auto inregistrate pe soselele din Romania, potrivit datelor din cadrul Strategiei pentru Siguranta Rutiera. Cu toate acestea, aceeasi statistica arata ca.

Prognoza meteo pe doua saptamani: Vremea se raceste in urmatoarele zile; precipitatii in toata tara intre 27 si 30 octombrie

Vremea se va raci in urmatoarele zile, cu maxime ce nu vor trece de 13 - 14 grade Celsius, la nivel national, iar in perioada 27-30 octombrie ploile vor acoperi arii extinse, insa doar local vor fi importante cantitativ, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 23 octombrie - 5 noiembrie.

Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai PUTERNIC PASAPORT din lume. Nu este vorba de cel al SUA!

Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai puternic pasaport din lume. Nu este vorba de cel al SUA! Acest tip de pasaport este dorit de tot mai multe persoane pentru ca este catalogat ca fiind cel mai.

il mai stiti pe Bobby din Dallas? Actorul este astazi de nerecunoscut: De sase luni, inima mea s-a oprit... (FOTO)

A fost unul dintre cei mai indragiti actori de pe micul ecran, dar timpul nu l-a iertat nici pe Patrick Duffy, interpretul lui Bobby, din serialul Dallas. Actorul este de nerecunoscut, iar.

Ce se intampla daca pui o moneda de 50 de bani intr-un colt din casa. Schimbarea este incredibila!

Cand vine vorba despre partea financiara, atunci cand va achizitionati o casa noua sau cand inchiriati sau cumparati incaperi pentru birourile de la munca este bine sa vedeti ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )