Libnet.ro
UNICEF

08:30

Defectiunea tehnica ce nu a permis joi eliberarea de permise auto, reparata / De vineri, program normal

Hotnews Hotnews,
 Defectiunea tehnica ce nu a permis joi eliberarea de permise auto, reparata / De vineri, program normal

Defectiunea tehnica ce nu a permis joi eliberarea de permise auto a fost remediata astfel incat, incepand de vineri, la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor se lucreaza in regim normal, anunta ministerul de Interne, intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

Activitatea Directiilor Permise Auto va fi sistata, joi, din cauza unor defectiuni tehnice.

In cadrul birourilor centrale si din tara ale Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor, nu se vor putea efectua, in cursul zilei de joi, activitati cu publicul din cauza unor probleme tehnice.

Activitatea Directiilor Permise Auto din toata tara este sistata astazi din cauza unor defectiuni tehnice la nivelul serverului central

In cadrul birourilor centrale si din tara ale Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor, nu se vor putea efectua, in cursul zilei de joi, activitati cu publicul, din cauza unor probleme tehnice, anunta reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Interne.

Soferii in varsta vor avea permise auto valabile doar un an?

Persoanele in varsta produc doar aproximativ 3% dintre accidentele auto inregistrate pe soselele din Romania, potrivit datelor din cadrul Strategiei pentru Siguranta Rutiera. Cu toate acestea, aceeasi statistica arata ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )