Libnet.ro
UNICEF

23:00

Activitatile banale care ne relaxeaza mai mult decat credeam. Cum ne ajuta un dus cu apa fierbinte sau cititul unei carti

Adevărul Adevărul,
Activitatile banale care ne relaxeaza mai mult decat credeam. Cum ne ajuta un dus cu apa fierbinte sau cititul unei carti

Stresul si oboseala par sa fie cei mai mari dusmani ai epocii moderne. Cum putem sa ne relaxam dupa o zi lunga si obositoare la birou? Psihologii spun ca putem apela la activitati banale, precum un dus combinat, plimbari lungi sau interactiunea cu animalele. continuă pe Adevărul

Business Report: Cat au castigat cel mai bine platiti directori din lume in cel mai bun an al lor; Pretul caselor din Romania a crescut mai mult decat in Elvetia, Brazilia si China la un loc; Discutiile privind inghetarea productiei de titei nu au un imp

Numai 2% din romani fac cumparaturi online de la un comerciant dintr-un alt stat membru. In 2015, peste 50% din populatia Uniunii Europene a facut cumparaturi online, dar numai. Faliment inevitabil pentru Complexul Hunedoara. Stergerea datoriilor de 1,2 milarde lei catre buget, singura solutie. Adminstratorul judiciar al Complexului Energetic Hunedoara spune ca societatea va intra in faliment.

Autostrada Sibiu Orastie poate intra in istorie ca drumul care a stat mai mult inchis decat deschis

Lotul 3 de pe autostrada Sibiu Orastie are deja sapte luni de cand a fost inchis dupa ce au aparut fisuri in asfalt, iar Compania de Autostrazi a anuntat inceperea reparatiilor de luna viitoare, in conditiile in care portiunea cu probleme a fost utilizata doar 11 luni de la inaugurare.

Genomul uman arata ca Homo sapiens are o istorie sexuala mai aventuroasa decat se credea

Specia Homo sapiens are o istorie sexuala mai aventuroasa decat se credea pana acum si toata aceasta promiscuitate sexuala de acum mii de ani a lasat o amprenta de nesters asupra genomului uman, scrie Reuters sambata, citata de Agerpres.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului, in cateva regiuni

Vreme va fi mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului in cateva regiuni ale tarii, in urmatoarele doua saptamani. Administratia Nationala de Meteorologie a prezentat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, estimare realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor.

Urmarile vizitelor ANAF-ului la Dragonul Rosu: comerciantii au declarat cu 142% mai mult TVA de plata

ANAF a reusit prin controalele sale la Dragonul Rosu sa creasca numarul de facturi cu TVA emise, acest lucru a dus la o fiscalizare a sumelor cu 45% mai mare, la plata in vama cu 65% mai mult TVA aferent produselor importante si declararea cu 142% mai.

Utile: Patru bauturi considerate mai sanatoase decat apa; Cum sa slabesti 20 de kg in 3 luni. Afla ce trebuie sa consumi in fiecare zi; Ce se intampla cu organismul tau daca renunti la zahar?

Ce spune transpiratia despre sanatatea ta. Transpiratia nu indica doar faptul ca iti este cald sau ai facut mult efort. Vezi ce poate dezvalui despre sanatatea. Ce ceaiuri sunt bune pentru ficat. Ceaiurile sunt excelente pentru diferite probleme, iar daca exista ceva care poate contribui la o functionare mai buna.

Este zaharul brun mai sanatos decat cel alb? Explicatia nutritionistului

In ultimii ani, zaharul brun a castigat teren in fata zaharului alb, fiind promovat ca un produs mai sanatos, care nu ingrasa si nu este la fel de nociv precum traditionalul zahar alb.

Telefonul chinezesc mai bun decat un iPhone va fi si foarte ieftin

Vernee Apollo ar putea fi urmatoare lovitura pe care o vorda chinezii pe piata telefoanelor mobile. in China, o companie veche de doar o luna sa pregateste sa debuteze pe piata telefoanelor mobile. Si nu.

Alonso: Am consumat o viata din cele care imi mai ramasesera

Fernando Alonso s-a considerat extrem de norocos pentru ca a supravietiut unui accident la Formula 1 care era sa il coste viata, din cauza unei manevre mortale, la 310km/h, realizata de Esteban Gutierrez la Marele Premiu al Australiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )