Libnet.ro
UNICEF

01:05

Telefonul chinezesc mai bun decat un iPhone va fi si foarte ieftin

Antena3 Antena3,
Telefonul chinezesc mai bun decat un iPhone va fi si foarte ieftin

Vernee Apollo ar putea fi urmatoare lovitura pe care o vorda chinezii pe piata telefoanelor mobile. in China, o companie veche de doar o luna sa pregateste sa debuteze pe piata telefoanelor mobile. Si nu. continuă pe Antena3

Orasul din Romania cu un nivel de trai mai bun decat la Paris, Londra sau Barcelona

Site-ul numbeo. com prezinta un clasament al oraselor cu cel mai bun nivel de trai, luand in calcul mai multi factori precum siguranta, preturile in functie de venituri, puterea de cumparare a.

Trucuri pentru gospodine. Cum gatesti cel mai bun orez

Trucuri pentru gospodine. Cum gatesti cel mai bun orez? Ai nevoie de o cana cu orez. Este o cantitate suficienta pentru 4 persoane. Cum procedezi: -Torni orezul intr-o oala -Pui peste orez doua.

Carol, cu Cate Blanchett, a fost desemnat cel mai bun film cu tematica gay

Filmul Carol ce prezinta povestea de dragoste dintre doua femei, interpretate de Cate Blanchett si Rooney Mara, a fost desemnat, marti, cel mai bun film cu tematica LGBT lesbiene, gay, bisexuali, transgender) din toate timpurile, in urma unui sondaj facut de Institutul de Film Britanic BFI), informeaza Reuters. Lungmetrajul regizat de Todd Haynes a castigat si premiul Queer Palm pentru cel mai bun film LGBT la Cannes.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului, in cateva regiuni

Vreme va fi mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului in cateva regiuni ale tarii, in urmatoarele doua saptamani. Administratia Nationala de Meteorologie a prezentat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, estimare realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor.

Companiile care finanteaza online - mult mai puternice decat bancile

Puterea de marketing a companiilor care finanteaza online, de genul Google sau Amazon, este mult mai mare decat cheltuielile de marketing ale tuturor bancilor din lume, a subliniat fostul bancher Radu Georgescu, reprezentantul CFO Network.

Utile: Patru bauturi considerate mai sanatoase decat apa; Cum sa slabesti 20 de kg in 3 luni. Afla ce trebuie sa consumi in fiecare zi; Ce se intampla cu organismul tau daca renunti la zahar?

Ce spune transpiratia despre sanatatea ta. Transpiratia nu indica doar faptul ca iti este cald sau ai facut mult efort. Vezi ce poate dezvalui despre sanatatea. Ce ceaiuri sunt bune pentru ficat. Ceaiurile sunt excelente pentru diferite probleme, iar daca exista ceva care poate contribui la o functionare mai buna.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )