Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actrita Elvira Deatcu a fost testata pozitiv pentru Covid-19. Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate

B1 B1,
Actrita Elvira Deatcu a fost testata pozitiv pentru Covid-19. Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate

Elvira Deatcu, actrita care interpreteaza personajul Delia din serialul Vlad a declarat ca a fost testata pozitiv pentru Covid-19 alaturi de membrii familiei. Aceasta a spus ca a decis sa faca. continuă pe B1

Fostul ministru al Turismului, Bogdan Trif, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Nu ma asteptam ca rezultatul testului sa fie pozitiv pentru ca mi-am luat toate masurile de protectie

Liderul PSD Sibiu, fostul ministru al Turismului Bogdan Trif, a spus, pe o retea de socializare, ca a fost testat pozitiv pentru Covid-19si nu are o forma grava a bolii. Acesta a mai precizat ca a.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost testat pozitiv pentru COVID-19: Nu am simptome grave, pentru moment

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost testat pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Anuntul a fost facut in cursul serii de luni, pe contul de Facebook: Astazi am fost testat pozitiv cu COVID -.

Actorul Denis Stefan a fost testat pozitiv pentru Covid-19. incercam sa ramanem optimisti

Actorul Denis Stefan a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Anuntul a fost facut de sotia sa. Acesta se afla in izolarela domiciliu alaturi de sotia lui, al carei test a iesit negativ.

Actrita Elvira Deatcu are COVID-19: Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate

Elvira Deatcu, in varsta de 48 de ani, a dezvaluit ca a contractat virusul SARS-CoV-2, alaturi de toti membrii familiei ei.

Mircea Cretu, prefectul judetului Sibiu, a fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2

Prefectura Sibiu a anuntat in cursul serii de luni ca Mircea Cretu, prefetul judetului a primit un rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19, scrie Agerpres. De la inceputul pandemiei, in judetul .

Printul William a fost depistat pozitiv pentru Covid-19 in aprilie

Ducele de Cambridge a contractat Covid-19 la inceputul acestui an, potrivit unor surse apropiate familiei regale, insa a tinut secret diagnosticul pentru ca se intamplau lucruri importante si nu am vrut ca nimeni sa-si faca griji, relateaza BBC News.

Actrita Elvira Deatcu are COVID-19: Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate

Elvira Deatcu, actrita care interpreteaza personajul Delia din serialul Vlad a anuntat ca a fost confirmata pozitiv cu noul coronavirus alaturi de toti membrii familiei ei.

Coronavirus: Directorul general al OMS, in carantina dupa ce a venit in contact cu o persoana testata pozitiv

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS),Tedros Adhanom Ghebreyesus, a anuntat duminica seara ca a intrat in carantina dupa ce a fost in contact cu o persoana care a fost testata pozitiv pentru COVID -19, precizand ca nu are niciun simptom al bolii, relateaza AFP, citata de Agerpres. Am fost identificat ca un contact al unei persoane care a fost testata pozitiv pentru COVID -19. Sunt bine si fara simptome, dar voi intra in carantina in urmatoarele cateva zile, in conformitate cu protocoalele OMS, si voi lucra de acasa, a scris pe Twitter Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Directorul general al OMS, in carantina dupa ce a venit in contact cu o persoana testata pozitiv

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a anuntat duminica seara ca a intrat in carantina dupa ce a fost in contact cu o persoana care a fost testata pozitiv pentru COVID -19, precizand ca nu are niciun simptom al bolii, relateaza AFP, conform Agerpres.

Testata pozitiv pentru Covid-19, o doctorita a mers la tribunal sa amane o amenda din starea de urgenta. Instanta a sesizatParchetul

O intamplare incredibila a avut loc la Judecatoria Cluj-Napoca. O doctorita s-a prezentat cuo plangere contraventionala si a spus judecatorului ca doreste amanare pe motiv de boala,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )