Libnet.ro
UNICEF

01:06

Adevaratul motiv pentru care fotomodelele tinere sunt pe val

Adevărul Adevărul,
Adevaratul motiv pentru care fotomodelele tinere sunt pe val

Fotomodelul-emblema al anilor 90 si una dintre figurile reprezentative din industria modei, Yasmin Le Bon, a dezvaluit, in cadrul unui discurs sustinut pentru colegiul britanic Conde Nast, motivul pentru care designerii coopteaza in show-urile lor manechine care abia au implinit varsta de 15 ani. continuă pe Adevărul

De ce a renuntat la rolul lui Christian Grey!

S-a aflat adevaratul motiv pentru care actorul Charlie Hunnam a renuntat la rolul lui Christian Grey, din adaptarea pentru marele ecran a cartii 50 Shades of Grey, a autoarei EP James. Se pare ca actorul era nemultumit ca ar primi doar 125. 000 de dolari pentru acest rol si ca nu a putut face modificari pe scenariu.

9 sfaturi pentru cei care insala sau sunt inselati

Daca ti-ai inselat in repetate randuri partenerul sau ai fost de mai multe ori inselat de catre partener si nu-l poti ierta sau nu poti pune capat relatiei, iata 9 sfaturi care te pot ajuta, oferite de site-ul.

HARTI Romania in forta motrice a circulatiei libere din Uniunea Europeana: Drumurile pentru care putem lua finantare comunitara de conectare

Romania poate primi finantare prin Facilitatea de Conectare Europeana pentru cel putin 17 proiecte de transport majore, printre care si Canalul Bucuresti-Dunare, potrivit noii politici de infrastructura a Europei prezentate joi la Tallinn.

5 motive pentru care nu scapi de oboseala

Crezi ca faci totul ca la carte: te culci devreme, elimini toate sursele de stres din preajma ta, ai cumparat chiar un aparat pentru zgomote albe, ca sa poti dormi linistit. Si cu toate astea, dimineata te simti.

Elevii vor primi gratuit mere pentru care statul plateste 39 de milioane de lei.

Guvernul a aprobat astazi hotararea privind implementarea Programului Fructe in scoli in anul scolar 2013-2014. Bugetul programului pentru anul scolar in curs este de aproximativ 61,3 milioane lei din care 22,7 milioane reprezinta fonduri UE, iar restul de 38,6 milioane lei reprezinta co-finantate publica si cheltuieli, altele decat cele eligibile. Prin acest act normativ se urmareste incurajarea consumului de fructe in scoli precum si crearea si fixarea unor obiceiuri alimentare sanatoase .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )