Libnet.ro
UNICEF

22:00

Elevii vor primi gratuit mere pentru care statul plateste 39 de milioane de lei.

România Liberă România Liberă,
Elevii vor primi gratuit mere pentru care statul plateste 39 de milioane de lei.

Guvernul a aprobat astazi hotararea privind implementarea Programului Fructe in scoli in anul scolar 2013-2014. Bugetul programului pentru anul scolar in curs este de aproximativ 61,3 milioane lei din care 22,7 milioane reprezinta fonduri UE, iar restul de 38,6 milioane lei reprezinta co-finantate publica si cheltuieli, altele decat cele eligibile. Prin acest act normativ se urmareste incurajarea consumului de fructe in scoli precum si crearea si fixarea unor obiceiuri alimentare sanatoase . continuă pe România Liberă

Cetatenii si ONG-urile care adopta un caine din adapost vor primi mancare pentru el timp ...

Cetatenii si ONG-urile care adopta un caine dintr-unul din adaposturile Primariei Capitalei vor primi mancare pentru el timp de doua luni, de la centrul Dogtown, care a primit la randul sau o donatie de 22 de tone de mancare pentru caini din Germania, transmite Mediafax. Cele 22 de tone de mancare pentru caini, donate de Issa Foundation din Germania, au ajuns marti in centrul de protectie a animalelor Dogtown si urmeaza sa fie redistribuite persoanelor fizice si organizatiilor care .

Cetatenii care adopta caini din adaposturile Primariei Capitalei vor primi cate 20 de kg de mancare pentru fiecare animal adoptat de la un ONG

Cetatenii care adopta caini din adaposturile Primariei Capitalei vor primi cate 20 de kg de mancare pentru fiecare animal adoptat, in limita stocului disponibil, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Portico. Programul, care se va lansa maine, este demarat de Asociatia Portico si se va derula prin adapostul Dogtown din comuna Uzunu, jud. Giurgiu. Scopul sau este de a incuraja adoptiile.

Guvernul resusciteaza programul Mere in scoli: Statul va da cate 37 de bani pentru fiecare fruct dat gratuit elevilor

Guvernul a adoptat recent o hotarare de guvern prin care resusciteaza programul Mere in scoli, elevii urmand sa primeasca mere gratuite pentru o perioada de 85 de zile de scoala. Astfel, elevii.

HARTI Romania in forta motrice a circulatiei libere din Uniunea Europeana: Drumurile pentru care putem lua finantare comunitara de conectare

Romania poate primi finantare prin Facilitatea de Conectare Europeana pentru cel putin 17 proiecte de transport majore, printre care si Canalul Bucuresti-Dunare, potrivit noii politici de infrastructura a Europei prezentate joi la Tallinn.

5 motive pentru care nu scapi de oboseala

Crezi ca faci totul ca la carte: te culci devreme, elimini toate sursele de stres din preajma ta, ai cumparat chiar un aparat pentru zgomote albe, ca sa poti dormi linistit. Si cu toate astea, dimineata te simti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )