Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul despre pofta de dulciuri a copiilor. Care este legatura dintre laptele matern si dependenta de dulce

Adevărul Adevărul,
Adevarul despre pofta de dulciuri a copiilor. Care este legatura dintre laptele matern si dependenta de dulce

Dependenta de dulciuri a inceput sa fie luata tot mai in serios de specialistii din tara noastra. Asta, pentru ca produsele care vin sa le satisfaca copiilor pofta de dulce sunt suprasaturate si au cantitati mari de zahar, ducand adesea la obezitate. inlocuirea dulciurilor procesate cu cele naturale si miscarea sunt recomandarile specialistilor. continuă pe Adevărul

Dan Sova si Viorel Hrebenciu, audiati de procurorii DIICOT intr-un dosar care are legatura cu substante interzise (VIDEO)

Viorel Hrebenciu si Dan Sova au fost audiati la DNA in calitate de martori, intr-un dosar de crima organizata. Potrivit mediafax, dosarul ar avea legatura cu transporturi neautorizate de substante.

Dan Sova si Viorel Hrebenciuc, audiati de procurorii DIICOT intr-un dosar care are legatura cu substante interzise (VIDEO)

Viorel Hrebenciuc si Dan Sova au fost audiati la DNA in calitate de martori, intr-un dosar de crima organizata. Potrivit mediafax, dosarul ar avea legatura cu transporturi neautorizate de substante.

Editie speciala 360 de grade: Care este tipul de alimentatie potrivit pentru aceasta perioada a anului (VIDEO)

In editia speciala a emisiunii 360 de grade, din seara de 16 aprilie, Alina Badic a discutat impreuna cu invitatii sai despre tipul de alimentatie potrivit pentru aceasta perioada a anului, dar si.

O noua extragere pentru loteria bonurilor. Care este valoarea premiului

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 - 31 martie 2016 este programata duminica seara, si are un fond de premiere de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100.

Monica Macovei: L-au propus pe Marian Munteanu, care este un anti-european, un anti-american, care inca mai viseaza la perioada legionara. Este o nominalizare care este penibila, jignitoare pentru noi, pentru electorat

Monica Macovei a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca propunerea PNL pentru functia de primar general al Capitalei, Marian Munteanu, este una penibila,.

Care este cea mai mare durere a lui Marian Munteanu, candidatul PNL la Capitala

Candidatul PNL la Primaria Bucuresti, Marian Munteanu, a marturisit miercuri, la Antena 3, ca cea mai mare durere a sa este aceea ca nu are copii. Eu nu am copii. Sa stiti ca nu este o durere mai mare .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )