Libnet.ro
UNICEF

11:30

Adevarul Live. Care sunt urmarile demisiei lui Ponta de la sefia PSD

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Care sunt urmarile demisiei lui Ponta de la sefia PSD

Miscarea neasteptata a premierului, de a se retrage de la conducerea PSD, deschide noi fronturi de lupta politica. Alianta PSD-UNPR pare pusa sub semnul intrebarii, iar leadershipul PSD, de asemenea. in toamna putem astepta o schimbare de Guvern, dar nici alegerile anticipate nu mai par o optiune prea indepartata. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.00. Analistul politic Adrian Zabava, despre demisia lui Ponta

Analistul politic Adrian Zabava va comenta astazi, de la ora 12. 00, in studioul Adevarul Live, cele mai recente evenimente care au zguduit PSD: retragerea lui Victor Ponta de la sefia partidului, dar si convocarea sa la DNA.

Adevarul Live, ora 15.00: Grecia, sub tutela internationala?

Care sunt implicatiile acordului la care s-a ajuns asupra Greciei si care prevede masuri de supraausteritate, dar si asumarea de catre Grecia a unor masuri care, in viziunea unor analisti, sunt echivalate cu o tutela internationala, asa cum ar fi obligatia de a prezenta proiectele de legi unei comisii internationale a creditorilor inainte ca ele sa ajunga in Parlamentul national?.

Rezultate finale Bac 2015. Ministrul Educatiei comenteaza astazi notele dupa contestatii, la Adevarul Live, ora 15.00

Astazi, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, vom discuta cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, despre notele de la Bacalaureat 2015, o sesiune marcata de o pleiada de contestatii, in special pentru proba de Limba si Literatura Romana. De asemenea, ii vom avea invitati in platou pe profesorii care au sprijinit campania Adevarul te mediteaza pentru Bacalaureat.

Traian Basescu: Justitia nu are nevoie sa intre in relatia cu Ponta in lucruri marunte si care sunt greu de sustinut, precum incompatibilitatea. E afacerea Turceni-Rovinari, votul in diaspora, cazul Rompetrol, sunt destule

Traian Basescu a declarat luni ca i se pare nelalocul ei descoperire de incompatibilitate in dosarul lui Victor Ponta - n. red. ) care e subtire ca argumente, cand de fapt e afacerea Turceni-Rovinari, este cazul votului in dispora care de fapt a fost obstructionat cu stiinta si cu instructiunile prim-ministrului, este cazul Rompetrol, sunt destule. Justitia nu are nevoie sa intre in relatia cu Ponta in lucruri marunte si care sunt greu de sustinut. Fostul presedinte a mai afirmat ca Victor Ponta trebuia de la inceput sa isi dea demisia, si ca prin refuzul de a face acest lucru a creat o criza politica.

Care sunt cele mai clonate smartphone-uri? Apple nici nu intra in top

Piata clonelor de telefoane nu pare sa se pondereze prea curand, iar un nou clasament ne arata smartphone-urile care au generat cele mai multe copii. Daca ati fost vreodata tentati sa va achizitionati un smartphone la mana a doua este foarte probabil sa va fi lovit la un moment dat de o clona de iPhone, [] Care sunt cele mai clonate smartphone-uri? Apple nici nu intra in top Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015. Ministrul Educatiei ii premiaza pe profesorii care s-au implicat, la Adevarul Live

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015 se incheie astazi, in prezenta ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, care ii premiaza personal pe cei 21 de profesori care au participat la campanie.

Andrei Rosu, primul roman care a traversat inot Canalul Manecii, la Adevarul Live

Andrei Rosu este primul roman care a traversat inot Canalul Manecii, prin participarea la ultra triatlonul Enduroman Arch 2 Arc 2015, la care a alergat 140 de km, a parcurs 50 de km inot si a pedalat 300 de km. Doar 22 de persoane din intreaga lume au reusit sa termine aceasta competitie, in cei 14 ani de existenta a ei. Pe Andrei il puteti urmari astazi, la Dependenti de Adrenalina, de la ora 14. 00, invitat in platoul Adevarul LIVE.

Basescu, despre demisia lui Ponta: Daca am ajuns in tara in care procurorii darama guverne, punem lacatul pe democratie

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat aseara pe magistratul care instrumenteaza dosarul lui Victor Ponta, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV.

Care sunt cele mai mari indemnizatii de somaj acordate in 2015

000 lei pe luna reprezinta sume la care majoritatea romanilor nici nu viseaza, chiar si dupa zeci de ani de munca, insa altii le obtin sub forma de somaj. Mai mult, patru romani au obtinut anul acesta indemnizatii de somaj de peste 5. 000 de lei.

Care sunt factorii ce pot determina aparitia cancerului cutanat?

Cancerul cutanat a devenit unul din cele mai raspandite tipuri de cancere la om. Debuteaza in marea majoritate a cazurilor prin leziuni cutanate, care depistate si tratate la timp au sanse de vindecare. Majoritatea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )