Libnet.ro
UNICEF

05:00

Adevarul Live: Despre noua vacanta a lui Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Despre noua vacanta a lui Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a plecat din nou in vacanta si l-a lasat pe Gabriel Oprea interimar. Premierul va reveni la mijlocul lunii august. continuă pe Adevărul

Moment poetic. Victor Ponta imbracat in zale

Nu stiu daca ati observat, dar Victor Ponta are o viziune deosebit de vijelioasa asupra vietii. Asupra vietii politice, zic. Ca intr-un film istoric de Sergiu Nicolaescu, pentru el totul se reduce la batalii, victorii, infrangeri, ostiri, arme, rani, cicatrici, aliante si aliati, tradari si tradatori. Nimic de zidit, nimic care sa dainuie iar mandatul sau, pe cale de a se incheia, sta marturie.

Alina Gorghiu: Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea nu a apucat sa-si faca toate jocurile in interiorul PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti seara, in cadrul unui interviu acordat postulului ANtena 3, ca prim-ministrul Victor Ponta reuseste sa-si mentina functia de sef al Guvernului din simplul motiv ca Liviu Dragnea, noul presedinte interminar al PSD, nu a reusit sa puna la punct, pentru moment, planul de inlaturare al colegului sau de partid din fruntea Executivului.

Victor Ponta a anuntat ca se retrage in 2016. Cat de credibil mai este?

Specialistii contactati de Adevarul arata ca Victor Ponta nu poate fi crezut atunci cand spune ca nu isi mai doreste functia de premier dupa 2016. Analistii politici considera ca Ponta incearca o noua strategie de management al relatiei cu propriul partid, care l-a promovat in functia de premier.

Adevarul Live, ora 13.00. Analistul politic Razvan Prisca, despre noua strategie a PSD cu Liviu Dragnea la sefia partidului

Analistul politic Razvan Prisca va comenta, incepand cu ora 13. 00, in emisiunea Adevarul Live, noua strategie impusa de Liviu Dragnea in PSD, aceea ca deciziile sa se dezbata mai intai in partid, apoi sa fie puse in practica de Guvern. Primul exemplu in acest sens l-a oferit ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, care a prezentat planul de rectificare bugetara de dimineata, in sedinta BPN, urmand ca marti sa se adopte in Guvern.

Gabriel Oprea, delegat oficial de premierul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta i-a delegat vicepremierului Gabriel Oprea atributiile de conducere a Guvernului, in perioada 29 iulie - 9 august, premierul plecand in concediu de odihna in acest interval de timp, se arata in decizia publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Victor Ponta: Plec in concediu de odihna cu familia. Ma intorc pe 9 august

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, marti seara, intr-o interventie telefonica unei emisiuni de la postul B1 TV, ca incepand de miercuri va pleca in concediu de odihna in afara tarii, precizand ca nu va merge in Turcia pentru un nou control sau opratie.

Premierul Victor Ponta este invitat la Antena 3, de la 20.30

Premierul Victor Ponta participa in aceasta seara la emisiunea Subiectiv, difuzata de postul Antena 3, potrivit unui comunicat transmis de Guvern.

Cum poate deveni un premier orgolios un pericol public: Nu-l mai intereseaza ce face cu tara, ci doar cum va ramane el in istorie

Nu stiu daca ati observat, dar Victor Ponta are o viziune deosebit de vijelioasa asupra vietii. Asupra vietii politice, zic. Ca intr-un film istoric de Sergiu Nicolaescu, pentru el totul se reduce la batalii, victorii, infrangeri, ostiri, arme, rani, cicatrici, aliante si aliati, tradari si tradatori, scrie jurnalistul Liviu Avram pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Adevarul Live, ora 12.00: Alex Macoveiciuc, analist politic, despre cum functioneaza lucrurile intre PNL si PDL la un an de la fuziune

Alex Macoveiciuc, analist politic, este invitat la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre fuziunea dintre PNL si PDL la un an de la infaptuirea sa, dar si despre planurile liberalilor de a prelua guvernarea.

Victor Ponta evita sa spuna cand va pleca in Turcia pentru o noua operatie

Premierul Victor Ponta nu a dorit sa spuna cand va pleca in Turcia pentu o noua operatie la genunchi. Premierul a venit la sedinta Biroului Permanent National al PSD fara carje, subliniind ca i s-a luat o greutate de pe inima.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )