Libnet.ro
UNICEF

09:30

Adevarul Live: Liderii masonilor, despre importanta Romaniei pe harta lumii masonice

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Liderii masonilor, despre importanta Romaniei pe harta lumii masonice

Radu Balanescu, Mare Maestru al MLN si Secretar Executiv al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Regulare,Thomas W. Jackson, presedintele onorific al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare siRudiger Templin, Mare Maestru al Marilor Loji Unite ale Germaniei, sunt invitatii editieiAdevarul Live, unde discuta semnificatia acestei numiri pentru Romania. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, luni, ora 13.00: Liderii masonilor, despre importanta Romaniei pe harta lumii masonice

Cei mai importanti masoni din lume se reunesc in exclusivitate la Adevarul Live luni, 19 mai, intr-o editie speciala moderata de corespondentul de presa la Bruxelles, Cristian Unteanu, la numai doua zile dupa alegerea dr. Radu Balanescu in functia de Secretar Executiv al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Regulare, cel mai inalt statut detinut de un mason roman.

Adevarul Live, ora 13.00: Liderii masonilor, despre importanta Romaniei pe harta lumii masonice

Radu Balanescu, Mare Maestru al MLN si Secretar Executiv al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Regulare,Thomas W. Jackson, presedintele onorific al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare siRudiger Templin, Mare Maestru al Marilor Loji Unite ale Germaniei, sunt invitatii editieiAdevarul Live de luni 19 mai ora 13. 00,unde vor discuta semnificatia acestei numiri pentru Romania.

Adevarul Live:Petru Filip, despre criza din Ucraina si riscurile de securitate la adresa Romaniei

Petru Filip, presedintele Comisiei de politica Externa din Senatul Romaniei vine la Adevarul Live unde va discuta despre criza din Ucraina si alte subiecte fierbinti de pe scena politica internationala care privesc si Romania.

Adevarul Live: Petru Filip, despre criza din Ucraina si riscurile de securitate la adresa Romaniei

Petru Filip, presedintele Comisiei de politica Externa din Senatul Romaniei, vine la Adevarul Live unde va discuta despre criza din Ucraina si alte subiecte fierbinti de pe scena politica internationala care privesc si Romania.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Cartianu despre ultima saptamana de campanie electorala

Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live, de la ora 11. 00, surprizele care pot sa apara in ultima saptamana de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare.

Grigore Cratianu la Adevarul Live: Cel mai mare partid din tara este cel al nevotantilor

Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live, de la ora 11. 00, surprizele care pot sa apara in ultima saptamana de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare.

Politicienii fac calcule post-alegeri la Adevarul Live, de la ora 12.00

Dan Mihalache PNL) si Cristina Traila PDL) explica, de la ora 12. 00 la Adevarul Live, de ce campania pentru euroalegeri seamana cu una prezidentiala si cum ii ii conving pe alegatori sa iasa la urne.

VIDEO Politicienii fac calcule post-alegeri la Adevarul Live

Dan Mihalache PNL) si Cristina Traila PDL) au explicat, de la ora 12. 00 la Adevarul Live, de ce campania pentru euroalegeri seamana cu una prezidentiala si cum ii ii conving pe alegatori sa iasa la urne.

Despre oferta educationala din preuniversitar pentru anul viitor si admiterea la liceu, la Adevarul Live de la 14:00

Astazi, de la ora 14:00, vom discuta despre oferta liceelor din Bucuresti, prezentata in cadrul Targului Oferta Educationala, si admiterea de anul acesta, unde media Evaluarii Nationale va conta in proportie de 75%.

Adevarul Live, ora 14.00: Iohannis, politicianul cotat cu cele mai mari sanse sa-l bata pe Ponta la prezidentiale, explica viziunea sa despre Romania

Ultimul sondaj INSCOP, realizat la comanda Adevarul, il da cu doar trei procente in spatele premierului Ponta intr-un duel in turul doi al alegerilor prezidentiale din toamna. O buna parte din electoratul de dreapta spera ca el este candidatul capabil sa ameninte suprematia PSD. Pana acum, insa, nimeni nu l-a auzit spunand clar ca va candida.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )