Libnet.ro
UNICEF

09:00

Adevarul Live, luni, ora 13.00: Liderii masonilor, despre importanta Romaniei pe harta lumii masonice

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, luni, ora 13.00: Liderii masonilor, despre importanta Romaniei pe harta lumii masonice

Cei mai importanti masoni din lume se reunesc in exclusivitate la Adevarul Live luni, 19 mai, intr-o editie speciala moderata de corespondentul de presa la Bruxelles, Cristian Unteanu, la numai doua zile dupa alegerea dr. Radu Balanescu in functia de Secretar Executiv al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Regulare, cel mai inalt statut detinut de un mason roman. continuă pe Adevărul

Fotograful mahalalelor. Despre povestile nevazute de langa noi, la Adevarul Live, de la 13.00

Mugur Varzariu a renuntat la o cariera banoasa in marketing pentru a lua la pas coclaurile Romaniei. Fotografiaza drogati cu seringa in gat, prostituate muribunde, romi ingraditi de ziduri, copii dormind laolalta cu animale. intr-un cuvant, oameni amarati. Mugur Varzariu vorbeste despre povestile nestiute ale acestor oameni la Adevarul Live, de la ora 13.

Adevarul Live, 15.00 - Exista sanse pentru afacerile tech pornite in Romania?

Adevarul Live de la ora 15 ii are ca invitati pe Monica Obogeanu, Bogdan Iordache si Daniel Dragomir de la How to Web si TechHub Bucuresti. Vorbim despre mediul antreprenorial tech din Romania, noile tendinte si perspectivele pentru Romania.

La Adevarul Live desre sansele pentru afacerile tech pornite in Romania: tara etalon in domeniu este Estonia

Adevarul Live de la ora 15 ii are ca invitati pe Monica Obogeanu, Bogdan Iordache si Daniel Dragomir de la How to Web si TechHub Bucuresti. Vorbim despre mediul antreprenorial tech din Romania, noile tendinte si perspectivele pentru Romania.

Politicienii fac calcule post-alegeri la Adevarul Live, de la ora 12.00

Dan Mihalache PNL) si Cristina Traila PDL) explica, de la ora 12. 00 la Adevarul Live, de ce campania pentru euroalegeri seamana cu una prezidentiala si cum ii ii conving pe alegatori sa iasa la urne.

VIDEO Politicienii fac calcule post-alegeri la Adevarul Live

Dan Mihalache PNL) si Cristina Traila PDL) au explicat, de la ora 12. 00 la Adevarul Live, de ce campania pentru euroalegeri seamana cu una prezidentiala si cum ii ii conving pe alegatori sa iasa la urne.

Adevarul Live: cum se vede estul separatist al Ucrainei din spatele baricadelor

Mircea Barbu, singurul jurnalist roman care s-a aflat in estul Ucrainei de la izbucnirea crizei separatiste pro-ruse, vine la Adevarul Live pentru a discuta despre referendumul de duminica si viitorul republicii autoproclamate Donetk.

Adevarul Live, ora 14.00: Iohannis, politicianul cotat cu cele mai mari sanse sa-l bata pe Ponta la prezidentiale, explica viziunea sa despre Romania

Ultimul sondaj INSCOP, realizat la comanda Adevarul, il da cu doar trei procente in spatele premierului Ponta intr-un duel in turul doi al alegerilor prezidentiale din toamna. O buna parte din electoratul de dreapta spera ca el este candidatul capabil sa ameninte suprematia PSD. Pana acum, insa, nimeni nu l-a auzit spunand clar ca va candida.

Adevarul Live de la ora 14.00, despre finala Europa League, castigata de FC Sevilla dupa loviturile de departajare

Jurnalistii Amir Kiarash si Mihai Molnar Adevarul) si Gigi Stancu Click!) vor discuta incepand cu ora 14. 00 despre finala Europa League, castigata miercuri de FC Sevilla cu scorul de 2-4, dupa loviturile de departajare.

Adevarul Live: a contat blestemul Bela Guttmann in finala Europa League?

Jurnalistii Amir Kiarash si Mihai Molnar Adevarul) si Gigi Stancu Click!) vor discuta incepand cu ora 14. 00 despre finala Europa League, castigata miercuri de FC Sevilla cu scorul de 4-2, dupa loviturile de departajare.

Luni, ora 14 00, intalnire online cu Lidia Bodea, directorul editurii Humanitas, despre piata de carte si cititorul care n-are timp sa citeasca

De fiecare data cand vrem sa cumparam o carte ne intrebam, oare o sa am timp sa o citesc? Sa citesti e ca si cum ai avea grija de tine, este luxul unei intimitati cu tine insuti prin intermediul unui autor bun. Daca vrei sa afli doar informatii despre un subiect intri pe internet. Daca insa vrei sa citesti un autor va trebui sa pui mana pe cartea pe care a scris-o, sa o parcurgi ca pe un drum. Din perspectiva editorului oare cum se vad lucrurile acestea? Lidia Bodea, directorul editurii Humanitas, se va afla in redactia Contributors. ro, luni, ora 14 00, pentru a raspunde intrebarilor cititorilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2744 seconds )