Libnet.ro
UNICEF

12:00

Adevarul Live, ora 11.00, cu Csaba Asztalos, presedintele CNCD, despre cat de toleranti sunt romanii fata de minoritati

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 11.00, cu Csaba Asztalos, presedintele CNCD, despre cat de toleranti sunt romanii fata de minoritati

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii vine la Adevarul Live pentru a explica cele mai frecvente moduri in care sunt discriminate minoritatile in Romania si pentru a prezenta cazuri concrete cu care se confrunta institutia pe care o conduce. continuă pe Adevărul

Mihai Traistariu vine la Adevarul Live, de la ora 11.00

Mihai Traistariu si rapperul Drei Ros vor fi prezenti astazi la Adevarul Live, de la ora 11. 00, unde vor vorbi despre noua lor piesa, Its Another Day, despre Eurovision, dar si despre modul in care functioneaza lucrurile in showbiz-ul romanesc.

Adevarul Live, ora 11.00. Grigore Cartianu despre intepaturile televizate dintre Traian Basescu si Victor Ponta

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste azi la Adevarul Live despre focul incrucisat pe care l-au deschis in weekend presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta. Cei doi semnatari ai pactului de coabitare s-au intepat pe cateva teme, precum plantarea clientilor politici in functii de conducere banoase ale companiilor de stat.

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean, la Adevarul live de la ora 15.00

Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, va discuta astazi, la Adevarul Live, despre retragea membrilor PDL din Comisia de revizuire a Constitutiei, despre sabotarile din interiorul PDL si despre modul in care vor raspunde democrat-liberalii la initiativa presedintelui Traian Basescu de reluare a refendumului.

Ce este liftingul lichid? Dr. Viviana Iordache, medic specialist medicina estetica, discuta online cu cititorii, miercuri, de la ora 11.00

Liftingul lichid este o metoda neinvaziva pentru corectarea defectelor estetice ale fetei, metoda ce se bazeaza pe diferite forme ale densitatii acidului hialuronic, cu pozitionari si densitati diferite. In ce consta metoda? Ce avantaje are fata de alte proceduri asemanatoare? Prezinta riscuri? La ce rezultate se pot astepta pacientii? Dr. Viviana Iordache, medic specialist dermatologie si medicina estetica in cadrul clinicii DermaLife, discuta online cu cititorii MedLive. ro, miercuri, incepand cu ora 11. Intra pe MedLive. ro pentru a adresa intrebari medicului.

Despre trucurile de supravietuire pe vreme caniculara, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Medicul Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, si medicul de familie Monica Jugravu sunt invitatele Adevarul Live de la ora 15. De la cele doua specialiste vom afla cum ne putem racori in sezonul canicular care de-abia a inceput, cum sa recunoastem semnele insolatiei si, evident, cum sa o tratam.

Bubele Constitutiei, dezbatute la Adevarul Live, de la ora 15:00

Moderatorul Adevarul Live, Ioana Lupea, dezbate problemele pe care le ridica noua Constitutie si jocurile politice din jurul celui mai important set de legi al statului roman, impreuna cu redactorul sef al ziarului Adevarul, Dan Marinescu, senior editorului Ion M Ionita si redactorului-sef adjunct Calin Nicolescu.

Bubele Constitutiei, dezbatute la Adevarul Live, de la ora 15.00

Moderatorul Adevarul Live, Ioana Lupea, dezbate problemele pe care le ridica noua Constitutie si jocurile politice din jurul celui mai important set de legi ale statului roman, impreuna cu redactorul-sef al ziarului Adevarul, Dan Marinescu, senior editorului Ion M. Ionita si redactorului-sef adjunct Calin Nicolescu.

Csaba Asztalos, presedintele Consiliului pentru Combaterea Discriminarii: Am spus de nenumarate ori in interior ca exista riscul ca CNCD sa se politizeze. Am datoria sa fac publica situatia

Am spus de nenumarate ori in colegiul director ca exista riscul ca CNCD sa se politizeze. Nu s-a inteles si am datoria sa fac publica aceasta situatie, a declarat pentru HotNews. ro presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Csaba Asztalos. Acesta a explicat ca exista petitii comparabile din perspectiva continutului, singurul aspect diferit fiind calitatea partii reclamate. Exista intr-adevar plangeri in care doar partea reclamata difera, iar solutia este diferita de la un caz la altul, a continuat Asztalos.

Ioan Oltean, la Adevarul live: Vom boicota referendumul pentru revizuirea Constitutiei

Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, va discuta astazi, la Adevarul Live, despre retragerea membrilor PDL din Comisia de revizuire a Constitutiei, despre sabotarile din interiorul PDL si despre modul in care vor raspunde democrat-liberalii la initiativa presedintelui Traian Basescu de reluare a refendumului.

VIDEO Mihai Traistariu, la Adevarul Live: S-a spurcat tot showbizul de la o vreme. Sunt socat si ingretosat. Am fost demoralizat dupa Eurovision

Mihai Traistariu si rapperul Drei Ros au fost prezenti astazi la Adevarul Live, unde au vorbit despre noua lor piesa, Its Another Day, despre Eurovision, dar si despre modul in care functioneaza lucrurile in showbiz-ul romanesc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )