Libnet.ro
UNICEF

20:30

Adevarul Live, ora 13.00. Traian Basescu: Cu cine va intra PMP la guvernare

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13.00. Traian Basescu: Cu cine va intra PMP la guvernare

Fostul presedinte Traian Basescu este invitat miercuri, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, pentru a discuta despre efectele deciziei liderului separatist de la Tiraspol, Evghenii Sevciuk, de a semna decretul de aderare a regiunii transnistrene la Rusia. Totodata, Basescu va dezvalui planul PMP de a intra la guvernare. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan, la Adevarul Live, ora 11.00: Cu cine este dispus USR sa faca alianta pentru a intra la guvernare

Presedintele Uniunea Salvati Romania USR), Nicusor Dan, este invitat, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a discuta despre obiectivul partidului la alegerile parlamentare, dar si despre politica de alianta a USR pentur formarea Guvernului.

Trupa Proconsul are numeroase surprize pentru fani, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Trupa Proconsul se pregateste pentru un mega-concert la Sala Palatului, pe 7 octombrie. Cu acest prilej, baietii pregatesc numeroase surprize pentru fani, dar si pentru cei care vor fi prezenti, la ora 15. 00, pe site-ul si pe Facebook-ul Adevarul, la Adevarul Live.

Traian Basescu: Legea confiscarii extinse va fi aplicabila la orice tip de ilegalitate; este lipsa de responsabilitate

Fostul presedinte, Traian Basescu, a criticat, luni seara, proiectul de lege privind confiscarea extinsa, despre care a spus ca va fi aplicabil la orice tip de ilegalitate si a precizat ca atunci cand vine vorba despre respectarea drepturilor fundamentale, ministrul Justitiei, Raluca Pruna, nu are timp.

Adevarul Live: Horia Virlan, din culisele noului sezon Mama mea gateste mai bine

Interviu Horia Virlan. Horia Virlan 52 de ani) a vorbit la Adevarul Live despre al treilea sezon al show-ului Mama mea gateste mai bine, dar si pentru a impartasi secrete din bucatarie.

Adevarul Live: 72 de ani de la deportarea romilor in Transnistria. De ce i-a trimis maresalul Antonescu in pribegie?

Peste 25. 000 de romi au fost deportati in Transnistria in urma cu 72 de ani, la ordinul marsalului Antonescu. Deportarile din Transnistria, alaturi de alte politici ale vremii, arata ca si liderii romani poarta responsabilitatea Holocaustului romilor. Presedintele Agentiei Nationale pentru Romi, Daniel Vasile, si istoricii Petre Florin Manole si Petre Mihai vorbesc, la Adevarul Live, luni, de la 12. 00, despre consecintele acestor evenimente.

Traian Basescu atrage atentia ca nu Franta blocheaza aderarea Romaniei la Schengen: Problema Romaniei este in Olanda

Traian Basescu a comentat la B1TV vizita presedintelui francez Francois Hollande in Romania si discutiile avute de acesta cu presedintele Klaus Iohannis. Franta are constant pozitia ca sustine intrarea Romaniei in Schengen pe aeroporturi, este o pozitie pe care o au de mult. Problema Romaniei nu este la Paris, este in Olanda care nu vrea in niciun fel sa accepte intrarea a precizat fostul presedinte.

Traian Basescu, atac la adresa procurorilor: DNA lucreaza, n-o sa mai ramana nicio firma romaneasca (VIDEO)

Traian Basescu a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de marti a emisiunii Dosar de Politican. Acesta a vorbit si despre situatia actuala din justitie si activitatea.

Traian Basescu, atac la adresa procurorilor: DNA lucreaza, n-o sa mai ramana nicio firma romaneasca (VIDEO)

Traian Basescu a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de marti a emisiunii Dosar de Politican. Acesta a vorbit si despre situatia actuala din justitie si activitatea.

Traian Basescu, despre aderarea Romaniei la Schengen: Problema Romaniei nu este la Paris, este in Olanda (VIDEO)

Traian Basescu a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de marti a emisiunii Dosar de Politican. Fostul presedinte a vorbit despre vizita presedintelui francez Francois Hollande in.

Traian Basescu: Nicio tara din lume nu spala rufele serviciilor secrete in public

Fostul presedinte Traian Basescu si-a manifestat, luni seara, dezacordul fata de anchetarea celor 24 de ofiteri ai Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI) sub acuzatia ca ar fi utilizat ilegal fondurile operative, subliniind ca nicio tara din lume nu spala rufele serviciilor secrete in public.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )