Libnet.ro
UNICEF

22:30

Adevarul Live, ora 15.00: Andreea Raicu, despre femeia care i-a schimbat viata si despre cum sa traiesti asa cum simti, nu cum iti dicteaza altii

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 15.00: Andreea Raicu, despre femeia care i-a schimbat viata si despre cum sa traiesti asa cum simti, nu cum iti dicteaza altii

Oamenii nu se schimba niciodata cu adevarat. Este o afirmatie pe care o auzi des, ca un verdict care te condamna la resemnare, dar nu se aplica fara exceptie. Andreea Raicu vine astazi in studioul Adevarul Live pentru a povesti despre unul dintre oamenii care au ajutat-o sa se autocunoasca, discipol al vestitului lider spiritual Osho, dar si despre cat este de greu este sa faci pace cu tine. continuă pe Adevărul

Carcotasii carcotesc la Adevarul Live, de la ora 14.00

Carcotasii Ioana Petric, Cristi Hrubaru, Codrut Keghes Dezbracatu) si Serban Huidu au fost prezenti in studioul Adevarul Live, unde au vorbit despre noul sezon al emisiunii Cronica Carcotasilor, si unde au dezvaluit cum s-a simtit revenirea pe micile ecrane.

Adevarul Live, ora 12.00: tinerii care planteaza un milion de copaci intr-o singura zi

Sub coordonarea Lianei Buzea 33 de ani), cativa voluntari din Bucuresti, satui sa vada cum padurile Romaniei dispar rand pe rand din cauza defrisarilor ilegale, au pus la cale o actiune impresionanta prin care si-au propus sa reinverzeasca terenurile uitate de autoritati.

Adevarul Live: Ce sanse are Victor Ponta sa supravietuiasca noii motiuni de cenzura?

Dan Marinescu, redactor sef Adevarul, a analizat textul motiunii de cenzura depuse de PNL impotriva guvernului Ponta.

Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, invitat la Adevarul Live

Iulian Matache, ministrul Transporturilor, este invitat la Adevarul Live. incepand cu ora 14. 00, oficialul abordeaza teme de imediata actualitate din domeniul transporturilor si infrastructurii, cum ar fi stadiul lucrarilor la proiectele de autoztrazi, pregatirea pentru iarna, negocierile cu sindicalistii din sectorul feroviar sau absorbtia fondurilor europene.

Interviu cu Ligia Deca, consilier prezidential pe Educatie, la Adevarul live de la 13:00

Astazi, la Adevarul live de la 13:00 o avem invitata in platou pe Ligia Deca, cercetator in stiinte politice la Universitatea din Luxemburg, care este in prezent consilier prezidential in domeniul Educatiei. impreuna vom dezbate principiile si valorile pe care trebuie sa functioneze sistemul de Educatie romanesc, in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a lansat o o larga consultare publica despre viitorul educatiei in Romania.

Dureros! Andreea Raicu: Sufeream cumplit, desi aveam tot ce mi-am dorit

Banii nu aduc fericirea si nici linistea. O spune Andreea Raicu, care a recunoscut ca a suferit cumplit intr-o perioada in care nu-i lipsea nimic si era nevoita sa zambeasca mereu in public, desi in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )