Libnet.ro
UNICEF

22:30

Adevarul Live: Ce sanse are Victor Ponta sa supravietuiasca noii motiuni de cenzura?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Ce sanse are Victor Ponta sa supravietuiasca noii motiuni de cenzura?

Dan Marinescu, redactor sef Adevarul, a analizat textul motiunii de cenzura depuse de PNL impotriva guvernului Ponta. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, la aniversare: marirea, decaderea si greselile

Acum un an, pe vremea asta, Victor Ponta isi sarbatorea ziua pe cel mai mare stadion al tarii Arena Nationala. Era premier, sef de partid si candidat cu cele mai mari sanse la Presedintie. Azi este trimis in judecata pentru fapte penale, premier tehnocrat si doar simplu membru de partid hartuit de adversari si faultat de colegii si aliatii sai.

Victor Ponta la 43 de ani. Marire si decadenta

Exact acun un an, la 20 septembrie 2014, Victor Ponta era omagiat, ovationat, ridicat in slavi pe Arena Nationala de 55. 000 de romani, veniti sa aduca un omagiu conducatorului iubit. La un an distanta Victor Ponta se ascunde, nu stie nici Dragnea unde se afla, isi pune intrebari existentiale: a fi sau a nu mai fi premier.

PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta. Votul, pe 29 septembrie

PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta, documentul fiind semnat de 180 de parlamentari, cu 43 in plus fata de numarul de semnaturi care trebuia strans. Birourile Permanente ale celor doua Camere urmeaza sa stabileasca luni calendarul dezbaterii motiunii.

incepe procesul lui Victor Ponta. Magistratii verifica legalitatea rechizitoriului procurorilor

Procesul lui Victor Ponta. Primul termen al procesului in care Victor Ponta este acuzat de complicitate la evaziune fiscala, fals si spalare de bani a fost stabilit pentru luni, la ora 12. in acelasi dosar este judecat si senatorul PSD Dan Sova.

De ce se tine PSD scai de scaunul lui Victor Ponta

Social-democratii au votat, in unanimitate, sa-l sustina pe Victor Ponta in fruntea Guvernului. Liderii PSD nu-si permit sa-i retraga sprijinul politic lui Ponta pentru ca, vor nu vor, este varianta cea mai sigura de a ramane la Putere.

Consiliul National Maghiar din Transilvania: Victor Ponta a adus insulte fara precedent premierului Ungariei

Prezidiul Consiliului National Maghiar din Transilvania CNMT) considera ca premierul Victor Ponta a adus insulte fara precedent premierului Ungariei si l-a calomniat, provocand tensiuni inutile,.

Ce spune Consiliul National Maghiar din Transilvania: Victor Ponta a adus insulte fara precedent premierului Ungariei

Prezidiul Consiliului National Maghiar din Transilvania CNMT) considera ca premierul Victor Ponta a adus insulte fara precedent premierului Ungariei si l-a calomniat, provocand tensiuni inutile,.

Carcotasii carcotesc la Adevarul Live, de la ora 14.00

Carcotasii Ioana Petric, Cristi Hrubaru, Codrut Keghes Dezbracatu) si Serban Huidu au fost prezenti in studioul Adevarul Live, unde au vorbit despre noul sezon al emisiunii Cronica Carcotasilor, si unde au dezvaluit cum s-a simtit revenirea pe micile ecrane.

Adevarul Live, ora 15.00: Andreea Raicu, despre femeia care i-a schimbat viata si despre cum sa traiesti asa cum simti, nu cum iti dicteaza altii

Oamenii nu se schimba niciodata cu adevarat. Este o afirmatie pe care o auzi des, ca un verdict care te condamna la resemnare, dar nu se aplica fara exceptie. Andreea Raicu vine astazi in studioul Adevarul Live pentru a povesti despre unul dintre oamenii care au ajutat-o sa se autocunoasca, discipol al vestitului lider spiritual Osho, dar si despre cat este de greu este sa faci pace cu tine.

Interviu cu Ligia Deca, consilier prezidential pe Educatie, la Adevarul live de la 13:00

Astazi, la Adevarul live de la 13:00 o avem invitata in platou pe Ligia Deca, cercetator in stiinte politice la Universitatea din Luxemburg, care este in prezent consilier prezidential in domeniul Educatiei. impreuna vom dezbate principiile si valorile pe care trebuie sa functioneze sistemul de Educatie romanesc, in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a lansat o o larga consultare publica despre viitorul educatiei in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )