Libnet.ro
UNICEF

00:08

De ce se tine PSD scai de scaunul lui Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
De ce se tine PSD scai de scaunul lui Victor Ponta

Social-democratii au votat, in unanimitate, sa-l sustina pe Victor Ponta in fruntea Guvernului. Liderii PSD nu-si permit sa-i retraga sprijinul politic lui Ponta pentru ca, vor nu vor, este varianta cea mai sigura de a ramane la Putere. continuă pe Adevărul

De ce il tine PSD pe Ponta la Palatul Victoria

Procesul lui Victor Ponta, trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, incepe luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie. Cu toate acestea, liderii PSD nu vor sa ii retraga sprijinul politic, de teama ca vor ajune in opozitie.

Situatia lui Victor Ponta in PSD, dupa trimiterea in judecata, si pregatirile pentru congresul partidului, discutate luni in sedinta Comitetului Executiv

Situatia lui Victor Ponta in PSD, dupa ce premierul a fost trimis in judecata joia trecuta, si pregatirile pentru congresul partidului, vor fi discutate luni in sedinta Comitetului Executiv al social-democratilor, a anuntat sambata, la Brasov, presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Sedinta Comitetului Executiv al PSD s-a incheiat. Victor Ponta: Opinia unanima a fost sa continuam guvernarea, pentru ca e buna/ Dragnea: Am votat pentru respingerea motiunii de cenzura si sustinerea guvernului/ Congresul PSD are loc pe 18 octombrie, pre

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD s-a incheiat dupa circa doua ore, timp in care s-au luat doua decizii principale: data organizarii Congresului si sustinerea in continuare a Guvernului Victor Ponta, adica respingerea motiunii de cenzura ce va fi depusa astazi de PNL. Astfel, conducerea PSD a votat ca pe 11 octombrie sa fie ales presedintele, iar pe 18 octombrie sa fie aleasa restul conducerii. Pentru a putea candida la vicepresedinte, un membru trebuie sa aiba sustinerea a patru filiale a sa plus alte trei), iar pentru functia de presedinte de cinci filiale a sa plus alte patru). Pentru sustinerea lui Victor Ponta, pesedistii din CeX au votat in unanimitate, iar ulterior Liviu Dragnea a declarat ca CeX a votat pentru respingerea motiunii de cenzura si sustinerea guvernului. PSD nu sustine motiunea de cenzura a PNL ci sustine in continuare Guvernul. Liviu Dragnea, intrebat daca trimiterea in judecata a lui Ponta afecteaza imaginea Romaniei: Este posibil. Nu am o analiza europeana in aceasta privintaCeX se reuneste din nou in sedinta pe 30 septembrie.

Liviu Dragnea: Nu sunt semnale din PSD ca partidul nu l-ar mai sustine pe Victor Ponta

PSD nu a transmis o pozitie oficiala dupa ce Victor Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari. Liviu Dragnea spune ca nu are semnale ca partidul nu l-ar mai sustine pe Ponta. Presedintele.

Liviu Dragnea: il sustin in continuare pe Victor Ponta. PSD trece printr-o perioada dificila

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Ploiesti, ca PSD sustine ramanerea la guvernare si ca, personal, il sprijina in continuare pe Victor Ponta. Dragnea a mai spus ca, dupa parerea sa,.

Traian Basescu: Victor Ponta nu este propriul lui stapan, este blocat in interesele PSD (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit vineri despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, spunand ca seful executivului nu mai este propriul lui stapan pentur ca este blocat in interesele.

REPORTAJ Rl: Ziua in care Victor Ponta a lipsit de la trimiterea sa in judecata

Luni, 21 septembrie 2015, multa lume a vrut cate ceva de la Victor Ponta. Colegii din PSD s-au reunit in comitetul executiv pentru a discuta daca il mai sprijina la guvernare, liberalii i-au pregatit o motiune de cenzura. Tot ieri, de Ziua Internationala a Pacii, a fost si primul termen al dosarului in care a fost trimis in judecata pentru inscrisuri complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani, alaturi de prietenul sau bun, senatorul Dan Sova.

incepe procesul lui Victor Ponta. Magistratii verifica legalitatea rechizitoriului procurorilor

Procesul lui Victor Ponta. Primul termen al procesului in care Victor Ponta este acuzat de complicitate la evaziune fiscala, fals si spalare de bani a fost stabilit pentru luni, la ora 12. in acelasi dosar este judecat si senatorul PSD Dan Sova.

Victor Ponta implineste 43 de ani. Cele mai importante momente din cariera premierului

Primul-ministru Victor Ponta a implinit astazi 43 de ani. Ultimul an din viata lui Ponta a fost marcat de evenimente neplacute: premierul Romaniei a pierdut alegerile prezidentiale, a demisionat din PSD, a fost spitalizat din cauza unei interventii chirurgicale si a fost trimis in judecata de DNA.

Liviu Dragnea: M-am intalnit cu Victor Ponta azi, de ziua lui. I-am urat lucruri bune

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, dupa o intrevedere cu lideri ai partidului la sediul PSD, ca s-a intalnit in cursul zilei cu premierul Victor Ponta, de ziua de nastere a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )