Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce il tine PSD pe Ponta la Palatul Victoria

România Liberă România Liberă,
De ce il tine PSD pe Ponta la Palatul Victoria

Procesul lui Victor Ponta, trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, incepe luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie. Cu toate acestea, liderii PSD nu vor sa ii retraga sprijinul politic, de teama ca vor ajune in opozitie. continuă pe România Liberă

Procesul lui Victor Ponta incepe luni

Procesul lui Victor Ponta, trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, incepe luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce procurorii DNA au trimis joi dosarul la instanta, iar vineri judecatorul caruia i-a fost repartizat s-a abtinut.

Procesul premierului Victor Ponta incepe luni, 21 septembrie, la iCCJ

Procesul lui Victor Ponta, trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, incepe luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce procurorii DNA au trimis joi dosarul la instanta, iar vineri .

Catalin Radulescu, deputat PSD: Ponta nu are de ce sa-si dea demisia

Catalin Radulescu, deputatul PSD, a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta nu are de ce sa-si dea demisia. Ba mai mult, deputatu; sustine ca prmeierul trebuie sa-si continue mandatul si ca daca nu ar avea sustinerea partidului, ar fi altceva.

Motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta. Ce sanse are PNL sa-l debarce pe Ponta de la Palatul Victoria

PNL depune luni o motiune de cenzura impotriva guvernului Ponta, pe care il considera lipsit de credibilitate din moment ce prim-ministrul este acuzat de fapte de coruptie.

Procesul lui Victor Ponta incepe luni la inalta Curte

Procesul in care premierul Victor Ponta va fi judecat pentru complicitate la evaziune fiscala, spalare de bani si fals in declaratii va incepe luni la inalta Curte de Casatie si Justitie. Premierul a fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )