Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procesul lui Victor Ponta incepe luni la inalta Curte

Antena3 Antena3,
Procesul lui Victor Ponta incepe luni la inalta Curte

Procesul in care premierul Victor Ponta va fi judecat pentru complicitate la evaziune fiscala, spalare de bani si fals in declaratii va incepe luni la inalta Curte de Casatie si Justitie. Premierul a fost. continuă pe Antena3

Procesul lui Victor Ponta incepe luni

Procesul lui Victor Ponta, trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, incepe luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce procurorii DNA au trimis joi dosarul la instanta, iar vineri judecatorul caruia i-a fost repartizat s-a abtinut.

Procesul premierului Victor Ponta incepe luni, 21 septembrie, la iCCJ

Procesul lui Victor Ponta, trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, incepe luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce procurorii DNA au trimis joi dosarul la instanta, iar vineri .

Procesul lui Victor Ponta. Rechizitoriul DNA: inscrisurile depuse de Ponta sunt copia fidela, literalmente, inclusiv in privinta greselilor de ortografie dupa alte rapoarte

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata, in stare de libertate, pe Victor Ponta, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat Ponta Victor-Viorel, in prezent prim-ministru, fiind acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor.

Lovitura pentru Ponta. Procesul premierului incepe LUNI la iCCJ

Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis in calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat Ponta Victor-Viorel.

Primul termen in dosarul lui Victor Ponta, stabilit pentru luni, la Curtea Suprema

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru luni, 21 septembrie, primul termen al judecarii dosarului in care premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata de DNA, informeaza Agerpres.

Un judecator de la iCCJ a refuzat dosarul lui Victor Ponta, invocand o incompatibilitate

Judecatoarea Cristina Rotaru de la inalta Curte de Casatie si Justitie, careia i-a fost repartizat dosarul premierului Victor Ponta, a facut cerere de abtinere pe motiv de incompatibilitate, anunta B1 TV. Cer.

Un judecator a refuzat dosarul premierului Victor Ponta

Doamna judecator, Cristina Rotaru, de la inalta Curte de Casatie si Justitie, careia i-a fost repartizat dosarul premierului Victor Ponta, a facut cerere de abtinere pe motiv de incompatibilitate, transmit surse din presa.

ANAF, parte civila in procesul Turceni-Rovinari impotriva lui Dan Sova si a lui Victor Ponta

Agentia Nationala de Administrare Fiscala s-a constituit parte civila in procesul Turceni-Rovinari, in care primul ministru Victor Ponta este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor.

Cine il apara pe Victor Ponta de el insusi?

Victor Ponta se poarta de trei zile ca un sarpe hamesit si incurcat prin boscheti, care da de coada altui sarpe si incepe s-o rontaie. Numai ca placerea de a se vedea satul ii e curmata brusc cand isi da seama ca ceea ce a gasit e chiar coada lui. Nici nu stiu macar daca imaginea e zoologic corecta, sa ma judece oamenii de stiinta.

Alina Bica, la Inalta Curte in dosarul ANRP

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate, vineri, un nou termen in dosarul in care fosta sefa a DIICOT Alina Bica este judecata pentru coruptie in dosarul ANRP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )