Libnet.ro
UNICEF

23:00

Procesul lui Victor Ponta. Rechizitoriul DNA: inscrisurile depuse de Ponta sunt copia fidela, literalmente, inclusiv in privinta greselilor de ortografie dupa alte rapoarte

Adevărul Adevărul,
Procesul lui Victor Ponta. Rechizitoriul DNA: inscrisurile depuse de Ponta sunt copia fidela, literalmente, inclusiv in privinta greselilor de ortografie dupa alte rapoarte

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata, in stare de libertate, pe Victor Ponta, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat Ponta Victor-Viorel, in prezent prim-ministru, fiind acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, la DNA: Curtea Europeana de Justitie spune sa ne vedem de treaba (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, dupa ce s-a prezentat la sediul DNA, ca a adus la dosar decizia Curtii Europene de justitie din 3 septembrie. Am vrut eu sa depun n. r. la dosar) decizia Curtii Europene.

Victor Ponta, la DNA: Am vrut sa depun la dosar un document foarte important (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a ajuns marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), anunta B1 TV. Seful executivului a precizat ca a venit pentru a depune un document foarte important la dosar si ca va da.

Victor Ponta, la DNA

Victor Ponta s-a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul DNA, pentru a depune o hotarare a Curtii Europene de Justitie care se refera la un caz din Bulgaria similar cu al sau, respectiv la plati incasate de un avocat fara a fi prestat servicii juridice in contul acelor plati.

Victor Ponta, la DNA

Victor Ponta s-a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul DNA, pentru a depune o hotarare a Curtii Europene de Justitie care se refera la un caz din Bulgaria similar cu al sau, respectiv la plati incasate de un avocat fara a fi prestat servicii juridice in contul acelor plati.

Victor Ponta, la DNA pentru a depune documente legate de dosarul sau

Premierul Victor Ponta a mers marti dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, fara a fi citat, pentru a depune niste documente legate de dosarul Turceni-Rovinari, in care este cercetat pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat, anunta Digi24. Potrivit sursei citate, vizita premierului la DNA a durat in jur de 5-10 minute.

Victor Ponta, la sediul DNA pentru a depune un document in dosarul Turceni-Rovinari

Premierul Victor Ponta a sosit la sediul central al DNA, unde a depus la dosarul deschis de procurororii anticoruptie o decizie a Curtii Europene de Justitie, din 3 septembrie, care lamureste foarte clar ce se.

De ce nu poate presedintele Klaus Iohannis sa-l suspende pe premierul Victor Ponta

Astazi DNA a trimis in judecata dosarul Turceni-Rovinari, dosar penal in care premierul Romaniei, Victor Ponta, este acuzat de fals in inscrisuri, spalare de bani si complicitate la evaziune fiscala pentru.

Procesul lui Ponta. Rechizitoriu DNA: Dan Sova ar fi folosit un act falsificat in procesul deschis Monicai Macovei. Senatorul a castigat 10.000 de lei

O infomatie inedita apare in rechizitoriul prin care procurorii DNA au decis trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta si a senatorului Dan Sova.

Procesul lui Ponta. Rechizitoriu DNA: Prim-ministrul i-a amenintat pe inspectorii ANAF ca va sesiza instanta daca nu incheie controlul mai repede

Victor Ponta le-a transmis inspectorilor ANAF care efectuau un control privind activitatile pe care le-ar fi prestat pentru Sova si Asociatii ca va sesiza instanta si parchetul daca verificarile nu se incheie cat mai curand, se arata in rechizitoriul prin care premierul a fost trimis in judecata.

Victor Ponta, trimis in judecata de DNA in dosarul Turceni - Rovinari alaturi de Dan Sova

DNA l-a trimis in judecata pe Victor Ponta in dosarul privind contractele de consultanta de la Turceni si Rovinari. DNA il acuza pe premierul Ponta de trei infractiuni: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor. In acelasi dosar, DNA i-a mai trimis in judecata alaturi de Ponta pe Dan Sova, Laurentiu Ciurel seful Complexului Oltenia) si alti doi directori de la complexul energetic. DNA a facut anuntul in timp ce premierul se afla in sedinta CSAT de la Palatul Cotroceni. Reamintim ca, potrivit Constitutiei, presedintele Klaus Iohannis nu il poate suspenda pe premier la trimiterea in judecata decat pentru fapte comise in timpul mandatului de prim-ministru, ceea ce nu este cazul: in acest dosar, premierul Ponta a fost trimis in judecata de DNA pentru fapte comise ca avocat, inainte de a fi fost numit premierVezi atasat Rechizitoriul DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )