Libnet.ro
UNICEF

01:05

REPORTAJ Rl: Ziua in care Victor Ponta a lipsit de la trimiterea sa in judecata

România Liberă România Liberă,
REPORTAJ Rl: Ziua in care Victor Ponta a lipsit de la trimiterea sa in judecata

Luni, 21 septembrie 2015, multa lume a vrut cate ceva de la Victor Ponta. Colegii din PSD s-au reunit in comitetul executiv pentru a discuta daca il mai sprijina la guvernare, liberalii i-au pregatit o motiune de cenzura. Tot ieri, de Ziua Internationala a Pacii, a fost si primul termen al dosarului in care a fost trimis in judecata pentru inscrisuri complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani, alaturi de prietenul sau bun, senatorul Dan Sova. continuă pe România Liberă

incepe procesul lui Victor Ponta. Magistratii verifica legalitatea rechizitoriului procurorilor

Procesul lui Victor Ponta. Primul termen al procesului in care Victor Ponta este acuzat de complicitate la evaziune fiscala, fals si spalare de bani a fost stabilit pentru luni, la ora 12. in acelasi dosar este judecat si senatorul PSD Dan Sova.

Presa straina despre trimiterea in judecata a lui Victor Ponta: Este primul sef de guvern roman care trebuie sa se apere in instanta in timpul mandatului

Trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta a devenit imediat subiect de prima pagina in presa straina, anunta B1 TV. Seful Executivului a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri,.

ING: Zgomotul politic si trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta au un impact redus asupra leului

Evenimentele politice, precum trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, acuzat de coruptie, au un impact limitat asupra cursului leului, care s-a apropiat de marja inferioara a intervalului de stabilitate al BNR, de 4,3800-4,5200 lei/euro, potrivit economistilor ING Bank Romania.

Monica Macovei, despre trimiterea in judecata a lui Victor Ponta: Foarte multi fac contracte cu statul. Este o boala a politicienilor. Suma mica - coruptie de sistem

Monica Macovei a vorbit, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire si difuzata la postul B1 TV, despre dosarul Turceni-Rovinari, pentru care premierul Victor Ponta a fost.

Monica Macovei, despre trimiterea in judecata a lui Victor Ponta: Foarte multi fac contracte cu statul. Este o boala a politicienilor. Suma mica - coruptie de sistem (VIDEO)

Monica Macovei a vorbit, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire si difuzata la postul B1 TV, despre dosarul Turceni-Rovinari, pentru care premierul Victor Ponta a fost.

Situatia lui Victor Ponta in PSD, dupa trimiterea in judecata, si pregatirile pentru congresul partidului, discutate luni in sedinta Comitetului Executiv

Situatia lui Victor Ponta in PSD, dupa ce premierul a fost trimis in judecata joia trecuta, si pregatirile pentru congresul partidului, vor fi discutate luni in sedinta Comitetului Executiv al social-democratilor, a anuntat sambata, la Brasov, presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Victor Ponta, reclamat la CSM pentru afirmatiile facute pe Facebook dupa trimiterea sa in judecata

Directia Nationala Anticoruptie solicita Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa analizeze daca afirmatiile facute in mediul online de premierul Victor Ponta, cu privire la decizia trimiterii sale in.

Motiunea de cenzura impotriva lui Victor Ponta. Riscuri si avantaje. Cine face jocurile

Liberalii au depus, luni, motiunea de cenzura impotriva Guvernului intitulata Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!, avand ca pretext trimiterea in judecata a premierului. Este o manevra politica destul de riscanta, cu avantaje si dezavantaje. Ele merita analizate pe rand. Pe termen scurt, depunerea motiunii pare o eroare de strategie. Pe termen lung, gestul aduce beneficii politice daca se indeplinesc o serie de conditii care azi par greu de atins. Ce castiga si ce pierde PNL, in termeni pragmatici, din aceasta noua motiune?.

CSM a sesizat Inspectia Judiciara in urma declaratiilor facute de Ponta dupa trimiterea in judecata

DNA a cerut Consiliului Superior al Magistraturii sa analizeze daca afirmatiile premierului Victor Ponta la adresa procurorului de caz sunt de natura sa aduca atingere independentei sistemului judiciar in ansamblul sau.

Victor Ponta implineste 43 de ani. A fost un an greu pentru seful Guvernului

Premierul Victor Ponta implineste astazi varsta de 43 de ani. A fost un an greu pentru seful Guvernului, plin de evenimente, de la pierderea alegerilor prezidentiale din septembrie 2014, pana la trimiterea in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )