Libnet.ro
UNICEF

00:08

incepe procesul lui Victor Ponta. Magistratii verifica legalitatea rechizitoriului procurorilor

Adevărul Adevărul,
incepe procesul lui Victor Ponta. Magistratii verifica legalitatea rechizitoriului procurorilor

Procesul lui Victor Ponta. Primul termen al procesului in care Victor Ponta este acuzat de complicitate la evaziune fiscala, fals si spalare de bani a fost stabilit pentru luni, la ora 12. in acelasi dosar este judecat si senatorul PSD Dan Sova. continuă pe Adevărul

Procesul lui Victor Ponta incepe luni

Procesul lui Victor Ponta, trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, incepe luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce procurorii DNA au trimis joi dosarul la instanta, iar vineri judecatorul caruia i-a fost repartizat s-a abtinut.

Procesul premierului Victor Ponta incepe luni, 21 septembrie, la iCCJ

Procesul lui Victor Ponta, trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, incepe luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce procurorii DNA au trimis joi dosarul la instanta, iar vineri .

Procesul lui Victor Ponta incepe astazi la Instanta Suprema

Procesul in care premierul Victor Ponta va fi judecat pentru complicitate la evaziune fiscala, spalare de bani si fals in declaratii incepe astazi la Instanta Suprema. Premierul a fost trimis in judecata de.

Procesul lui Victor Ponta incepe luni la inalta Curte

Procesul in care premierul Victor Ponta va fi judecat pentru complicitate la evaziune fiscala, spalare de bani si fals in declaratii va incepe luni la inalta Curte de Casatie si Justitie. Premierul a fost.

Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari are loc luni: Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata pentru 17 infractiuni

Luni incepe procesul lui Victor Ponta. Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari va avea loc la Instanta Suprema, potrivit B1 TV. Premierul a fost trimis in judecata pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri.

incepe procesul premierului Ponta la iCCJ

Victor Ponta a fost trimis in judecata pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis in calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat Ponta Victor-Viorel.

AFP: Premierul Victor Ponta, supus unei duble presiuni - din partea justitiei, in procesul de coruptie, si a Parlamentului, unde opozitia a depus o motiune de cenzura

Premierul roman Victor Ponta este supus unei duble presiuni, din partea inaltei Curti de Casatie si Justitie referitoare la procesul de coruptie in care este implicat, si din partea Parlamentului, unde opozitia.

Urmatorul termen in dosarul premierului Victor Ponta, pe 23 octombrie

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au stabilit un nou termen in dosarul Turceni-Rovinari. Astfel, premierul Victor Ponta si senatorul Dan Sova vor fi chemati in Instanta in data de 23.

DOCUMENT PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!/ Liberalii il someaza pe Gabriel Oprea: Care este interesul national care reclama mentinerea lui Victor Ponta cu pretul decredibilizari

PNL a depus luni la Parlament o motiune de cenzura impotriva guvernului Victor Ponta, intitulata Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!, pentru care au semnat 180 de parlamentari dintre care 176 sunt liberali). Pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, este nevoie de voturile a jumatate plus unu din parlamentari, adica 276 voturi. UPDATE Birourile permanente reunite ale celor doua camere din parlament au decis ca motiunea de cenzura sa fie citita miercuri, dupa dezbaterile si votul privind raportul de activitate al TVR, care incep la ora 10. Dezbaterile si votul pe motiune - marti 29 septembrie, de la ora 10. Vezi textul motiunii in documentul atasat sau in interiorul articolului.

Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari, la instanta suprema: Judecatorii mentin masura controlului judiciar pentru Dan Sova. Victor Ponta nu a fost citat

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au mentinut, luni, masura controlului judiciar pentru Dan Sova din dosarul Turceni-Rovinari, in care senatorul a fost trimis in judecata alaturi de premierul Victor Ponta si de seful Completului Energetic Rovinari, Laurentiu Ciurel. Victor Ponta nu a fost citat de instanta luni, la primul termen al procesului. Senatorul Dan Sova a declarat luni, la iesirea de la ICCJ, ca nu isi va da demisia si ca nici premierul Victor Ponta, alaturi de care este judecat in cazul Turceni-Rovinari, nu ar trebui sa demisioneze, aratand ca intotdeauna a respectat Constitutia si ca nu are emotii pentru dosarul sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )