Libnet.ro
UNICEF

01:05

Urmatorul termen in dosarul premierului Victor Ponta, pe 23 octombrie

B1 B1,
Urmatorul termen in dosarul premierului Victor Ponta, pe 23 octombrie

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au stabilit un nou termen in dosarul Turceni-Rovinari. Astfel, premierul Victor Ponta si senatorul Dan Sova vor fi chemati in Instanta in data de 23. continuă pe B1

Un judecator a refuzat dosarul premierului Victor Ponta

Doamna judecator, Cristina Rotaru, de la inalta Curte de Casatie si Justitie, careia i-a fost repartizat dosarul premierului Victor Ponta, a facut cerere de abtinere pe motiv de incompatibilitate, transmit surse din presa.

Primul termen in dosarul lui Victor Ponta, stabilit pentru luni, la Curtea Suprema

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru luni, 21 septembrie, primul termen al judecarii dosarului in care premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata de DNA, informeaza Agerpres.

Urmatorul termen in dosarul lui Victor Ponta, pe 23 octombrie

UPDATE Un nou dosar pentru premier, DNA a disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul Victor Ponta - surse / Un judecator a refuzat dosarul premierului Victor Ponta, invocand o incompatibilitate

UPDATE Procurorii DNA au disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul premierului Victor Ponta, deoarece vizeaza si alte persoane fata de care nu s-au finalizat cercetarile, au declarat vineri pentru Agerpres surse judiciare. Asta inseamna inca un dosar pentru premierul Ponta. Pe de alta parte, un judecator caruia i se repartizase dosarul premierului Victor Ponta a refuzat cazul, invocand motive de incompatibilitate, informeaza Digi24.

Un judecator de la iCCJ a refuzat dosarul lui Victor Ponta, invocand o incompatibilitate

Judecatoarea Cristina Rotaru de la inalta Curte de Casatie si Justitie, careia i-a fost repartizat dosarul premierului Victor Ponta, a facut cerere de abtinere pe motiv de incompatibilitate, anunta B1 TV. Cer.

Primul termen in dosarul lui Victor Ponta se judeca luni la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa judece, luni, primul termen in dosarul in care premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata de procurorii DNA. Victor Ponta a fost trimis in judecata joia trecuta pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata, si spalarea banilor, fapte savarsite in calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat 'Ponta Victor-Viorel'.

CNMT cere demisia premierului Victor Ponta: I-a adus insulte fara precedent premierului Ungariei. Autoritatea sa este subminata de acuzatiile de coruptie

Prezidiul Consiliului National Maghiar din Transilvania CNMT) considera ca atacurile premierului Victor Ponta la adresa premierului Ungariei, Orban Viktor, sunt revoltatoare si nedrepte, se arata intr-un.

ING: Zgomotul politic si trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta au un impact redus asupra leului

Evenimentele politice, precum trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, acuzat de coruptie, au un impact limitat asupra cursului leului, care s-a apropiat de marja inferioara a intervalului de stabilitate al BNR, de 4,3800-4,5200 lei/euro, potrivit economistilor ING Bank Romania.

DNA a disjuns cauza privind conflictul de interese, in cazul premierului Victor Ponta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul premierului Victor Ponta, potrivit rechitoriulul DNA transmis Romaniei Libere.

Procesul premierului Victor Ponta incepe luni, 21 septembrie, la iCCJ

Procesul lui Victor Ponta, trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, incepe luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce procurorii DNA au trimis joi dosarul la instanta, iar vineri .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2789 seconds )