Libnet.ro
UNICEF

07:30

CNMT cere demisia premierului Victor Ponta: I-a adus insulte fara precedent premierului Ungariei. Autoritatea sa este subminata de acuzatiile de coruptie

B1 B1,
CNMT cere demisia premierului Victor Ponta: I-a adus insulte fara precedent premierului Ungariei. Autoritatea sa este subminata de acuzatiile de coruptie

Prezidiul Consiliului National Maghiar din Transilvania CNMT) considera ca atacurile premierului Victor Ponta la adresa premierului Ungariei, Orban Viktor, sunt revoltatoare si nedrepte, se arata intr-un. continuă pe B1

Liderul popularilor din Parlamentul European cere demisia premierului Victor Ponta

Premierul Ponta a trebui sa faca un pas inapoi si sa lase justitia sa decida, a declarat vineri Manfred Weber, presedintele grupului Partidului Popular European din Parlamentul European, se arata intr-un comunicat PPE.

M10 cere demisia lui Victor Ponta: Premierul dezonoreaza grav Romania

M10, partidul Monicai Macovei, a cerut joi demisia premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a fost trimis de DNA in judecata pentru complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul.

ING: Zgomotul politic si trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta au un impact redus asupra leului

Evenimentele politice, precum trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, acuzat de coruptie, au un impact limitat asupra cursului leului, care s-a apropiat de marja inferioara a intervalului de stabilitate al BNR, de 4,3800-4,5200 lei/euro, potrivit economistilor ING Bank Romania.

DNA a disjuns cauza privind conflictul de interese, in cazul premierului Victor Ponta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul premierului Victor Ponta, potrivit rechitoriulul DNA transmis Romaniei Libere.

Un judecator a refuzat dosarul premierului Victor Ponta

Doamna judecator, Cristina Rotaru, de la inalta Curte de Casatie si Justitie, careia i-a fost repartizat dosarul premierului Victor Ponta, a facut cerere de abtinere pe motiv de incompatibilitate, transmit surse din presa.

Victor Ponta se tot razgandeste

Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata ieri, fiind acuzat de Directia Nationala Anticoruptie de savarsirea a 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani, impreuna cu senatorul Dan Sova si directorul Complexului Rovinari la acea vreme, Laurentiu Ciurel. Potrivit Constitutiei Romaniei, premierul nu poate fi nici macar suspendat din functie de catre Presedintele Romaniei, deoarece faptele penale pentru care este acuzat nu au fost comise in timpul mandatului de sef al guvernului.

Procesul premierului Victor Ponta incepe luni, 21 septembrie, la iCCJ

Procesul lui Victor Ponta, trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, incepe luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce procurorii DNA au trimis joi dosarul la instanta, iar vineri .

Prima reactie a premierului Victor Ponta dupa trimiterea sa in judecata: Singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera

Premierul Victor Ponta reactioneaza, intr-o postare pe Facebook, la trimiterea sa in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, afirmand ca singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera inventand si imaginand fapte si situatii neadevarate din urma cu 10 ani.

UPDATE Un nou dosar pentru premier, DNA a disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul Victor Ponta - surse / Un judecator a refuzat dosarul premierului Victor Ponta, invocand o incompatibilitate

UPDATE Procurorii DNA au disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul premierului Victor Ponta, deoarece vizeaza si alte persoane fata de care nu s-au finalizat cercetarile, au declarat vineri pentru Agerpres surse judiciare. Asta inseamna inca un dosar pentru premierul Ponta. Pe de alta parte, un judecator caruia i se repartizase dosarul premierului Victor Ponta a refuzat cazul, invocand motive de incompatibilitate, informeaza Digi24.

Ce spune Consiliul National Maghiar din Transilvania: Victor Ponta a adus insulte fara precedent premierului Ungariei

Prezidiul Consiliului National Maghiar din Transilvania CNMT) considera ca premierul Victor Ponta a adus insulte fara precedent premierului Ungariei si l-a calomniat, provocand tensiuni inutile,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )