Libnet.ro
UNICEF

09:30

Victor Ponta se tot razgandeste

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta se tot razgandeste

Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata ieri, fiind acuzat de Directia Nationala Anticoruptie de savarsirea a 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani, impreuna cu senatorul Dan Sova si directorul Complexului Rovinari la acea vreme, Laurentiu Ciurel. Potrivit Constitutiei Romaniei, premierul nu poate fi nici macar suspendat din functie de catre Presedintele Romaniei, deoarece faptele penale pentru care este acuzat nu au fost comise in timpul mandatului de sef al guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Cum raspunde Victor Ponta atacului oficialilor maghiari

Premierul Victor Ponta a raspuns, dupa sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului, atacului oficialilor maghiari. Tot timpul am analizat toate scenariile posibile si toate sunt sunt analizate intrun.

Victor Ponta, trimis in judecata de DNA in dosarul Turceni - Rovinari alaturi de Dan Sova

DNA l-a trimis in judecata pe Victor Ponta in dosarul privind contractele de consultanta de la Turceni si Rovinari. DNA il acuza pe premierul Ponta de trei infractiuni: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor. In acelasi dosar, DNA i-a mai trimis in judecata alaturi de Ponta pe Dan Sova, Laurentiu Ciurel seful Complexului Oltenia) si alti doi directori de la complexul energetic. DNA a facut anuntul in timp ce premierul se afla in sedinta CSAT de la Palatul Cotroceni. Reamintim ca, potrivit Constitutiei, presedintele Klaus Iohannis nu il poate suspenda pe premier la trimiterea in judecata decat pentru fapte comise in timpul mandatului de prim-ministru, ceea ce nu este cazul: in acest dosar, premierul Ponta a fost trimis in judecata de DNA pentru fapte comise ca avocat, inainte de a fi fost numit premierVezi atasat Rechizitoriul DNA.

Premierul Victor Ponta, atac dur la adresa Ungariei: Unii oficiali maghiari ar trebui sa-i tinem dupa gard, sa nu se mai plimbe prin Transilvania sau in Europa

Premierul Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa Ungariei dupa ce oficiali ungari au declarat ca daca e nevoie, vor face un gard si la granita Romaniei. Ponta a spus ca anumiti lideri maghiari trebuie.

Primul termen din dosarul in care a fost trimis in judecata premierul Victor Ponta, stabilit pentru 21 septembrie

Primul termen din dosarul Turceni, in care a fost trimis in judecata premierul Victor Ponta, a fost stabilit pentru luni, 21 septembrie, informeaza B1 TV. Atunci, judectarul de camera preliminara va discuta acest.

Gheorghe Iancu, fostul Avocat al Poporului: Victor Ponta nu poate fi suspendat din functie de Klaus Iohannis pentru ca faptele de care este acuzat premierul nu au fost comise in perioada mandatului sau

Gheorghe Iancu, fostul Avocat al Poporului, a precizat ca premierul Victor Ponta, care a fost trimis in judecata pentru faptele savarsite in calitate de avocat, nu poate fi suspendat din functie de presedintele.

De ce nu poate presedintele Klaus Iohannis sa-l suspende pe premierul Victor Ponta

Astazi DNA a trimis in judecata dosarul Turceni-Rovinari, dosar penal in care premierul Romaniei, Victor Ponta, este acuzat de fals in inscrisuri, spalare de bani si complicitate la evaziune fiscala pentru.

Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari

Premierul Victor Ponta si Dan Sova au fost trimisi in judecata, de procurorii anticoruptie, in dosarul Turceni- Rovinari, in care sunt suspectati de coruptie.

Ministrul ungar de Externe, un nou atac: Premierul roman s-a prins intr-o spirala a minciunilor. Un politician european civilizat in secolul al XXI-lea nu spune lucruri pe care le-a spus Victor Ponta

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a declarat intr-un interviu ca anumiti lideri politici romani sunt foarte frustrati, precizand si ca, in ultima vreme, autoritatea premierului Victor Ponta a.

UPDATE Inspectia Judiciara, sesizata dupa ce adunarea generala a DNA a cerut CSM sa investigheze declaratiile facute de Victor Ponta. Premierul a scris joi pe Facebook casingura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist

Prin votul unanim exprimat, cei 90 de procurori prezenti la Adunarea Generala a Directiei Nationale Anticoruptie au solicitat Consiliului Superior al Magistraturii sa analizeze daca afirmatiile facute joi pe Facebool de Victor Ponta sunt de natura sa aduca atingere independentei sistemului judiciar in ansamblul sau. UPDATE CSM a luat act de solicitarea procurorilor DNA si a sesizat Inspectia Judiciara.

UPDATE Un nou dosar pentru premier, DNA a disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul Victor Ponta - surse / Un judecator a refuzat dosarul premierului Victor Ponta, invocand o incompatibilitate

UPDATE Procurorii DNA au disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul premierului Victor Ponta, deoarece vizeaza si alte persoane fata de care nu s-au finalizat cercetarile, au declarat vineri pentru Agerpres surse judiciare. Asta inseamna inca un dosar pentru premierul Ponta. Pe de alta parte, un judecator caruia i se repartizase dosarul premierului Victor Ponta a refuzat cazul, invocand motive de incompatibilitate, informeaza Digi24.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )