Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE Un nou dosar pentru premier, DNA a disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul Victor Ponta - surse / Un judecator a refuzat dosarul premierului Victor Ponta, invocand o incompatibilitate

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Un nou dosar pentru premier, DNA a disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul Victor Ponta - surse / Un judecator a refuzat dosarul premierului Victor Ponta, invocand o incompatibilitate

UPDATE Procurorii DNA au disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul premierului Victor Ponta, deoarece vizeaza si alte persoane fata de care nu s-au finalizat cercetarile, au declarat vineri pentru Agerpres surse judiciare. Asta inseamna inca un dosar pentru premierul Ponta. Pe de alta parte, un judecator caruia i se repartizase dosarul premierului Victor Ponta a refuzat cazul, invocand motive de incompatibilitate, informeaza Digi24. continuă pe Hotnews

DNA a disjuns cauza privind conflictul de interese, in cazul premierului Victor Ponta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul premierului Victor Ponta, potrivit rechitoriulul DNA transmis Romaniei Libere.

Victor Ponta are un nou dosar la DNA. Procurorii au disjuns cauza privind conflictul de interese

00 - Procurorii DNA au disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul premierului Victor Ponta, deoarece vizeaza si alte persoane fata de care nu s-au finalizat cercetarile. Astfel, premierul.

UPDATE Klaus Iohannis, despre trimiterea in judecata a lui Victor Ponta: Situatia e din ce in ce mai problematica pentru premier, pentru guvern si pentru PSD / Imaginea Romaniei are foarte mult de suferit

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, dupa trimiterea in judecata a lui Victor Ponta, ca situatia devine din ce in ce mai problematica pentru premier, pentru guvern si pentru PSD, exprimandu-si speranta ca cei care pot veni cu solutii sa vina cu solutii. De notat ca declaratia sa vine dupa ce PNL a cerut PSD sa spuna public daca il mai sustine pe Victor Ponta.

Magistratii au dat un nou termen pentru Marian Vanghelie. Acelasi personaj de incurca in denunturi!

10 - Magistratii au dat un nou termen pentru Marian Vanghelie. Acesta va merge din nou la Tribunalul Bucuresti pe data de 6 octombrie, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita.

DNA cerceteaza infractiunile de conflict de interese in cazul Ponta intr-un nou dosar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au disjuns acuzatiile referitoare la cele trei infractiuni de conflict de interese fata de premierul Victor Ponta in dosarul Turceni-Rovinari in care continua cercetarile, ancheta vizand mai multe persoane, ne-au confirmat surse judiciare.

Iohannis, despre trimiterea in judecata a lui Ponta: Situatia este din ce in ce mai problematica pentru premier, Guvern si PSD. Parerea mea nu s-a schimbat, raman la ce am propus in iunie

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi, dupa sedinta CSAT, despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, pentru complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul Turceni.

Iohannis, despre trimiterea in judecata a lui Ponta: Situatia este din ce in ce mai problematica pentru premier, Guvern si PSD. Parerea mea nu s-a schimbat, raman la ce am propus in iunie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi, dupa sedinta CSAT, despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, pentru complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul Turceni.

A fost descoperit un nou anticorp pentru neutralizarea virusului HIV

O echipa de cercetatori din California au descoperit un nou anticorp care poate ajuta la detectarea si neutralizarea virusului HIV, informeaza publicatia online zeenews. india. com.

Un nou termen pentru prezentarea concluziilor consortiului condus de SSIF Swiss Capital cu privire la privatizarea Telekom Romania: Sfarsitul lunii septembrie sau inceput de octombrie 2015

Ministrul pentru Societatea Informationala, Sorin Grindeanu, a declarat marti pentru HotNews. ro ca, la sfarsitul acestei luni sau in 3-4 octombrie, Guvernul va avea din partea consortiului condus de SSIF Swiss Capital, expertiza finalizata cu privire la ce inseamna vanzarea celor 46% de actiuni detinute de statul roman la Telekom Romania Communications fostul Romtelecom). Statul roman nu are nici acum o strategie privind privatizarea acestui operator, desi in in februarie 2014 a angajat in acest sens un consortiu format din SSIF Swiss Capital S. lider de consortiu), UBS Limited, Musat si Asociatii SPARL si BT Securities.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )