Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta are un nou dosar la DNA. Procurorii au disjuns cauza privind conflictul de interese

Antena3 Antena3,
Victor Ponta are un nou dosar la DNA. Procurorii au disjuns cauza privind conflictul de interese

00 - Procurorii DNA au disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul premierului Victor Ponta, deoarece vizeaza si alte persoane fata de care nu s-au finalizat cercetarile. Astfel, premierul. continuă pe Antena3

Victor Ponta, un nou atac asupra Ungariei: Este o rusine pentru Europa secolului 21 sa recurga la metode de acum 100 de ani - caini de paza, garduri electrificate si armata (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, in sedinta de Guvern, ca Romania va face toate eforturile pentru a gestiona criza refugiatilor si nu va ridica garduri ca Ungaria. Seful Executivului a contrinuat atacul.

Ponta, din nou la DNA. Ce document important a depus la dosar. De ce nu l-a primit procurorul de caz

Ponta a adus un set de documente pe care vrea sa le predea procurorilor anticoruptie cu scopul declarat de a obtine dezincriminarea sa. Am venit sa depun la dosar un document foarte important, a spus premierul in fata sediul DNA. Ar fi vorba de o decizie a Curtii de Justitie a UE, care, insa, potrivit competentelor, NU se pronunta in dosare penale.

Deputat PSD: Victor Ponta nu are de ce sa-si dea demisia

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta nu are de ce sa-si dea demisia, aratand ca acesta trebuie sa-si continue mandatul si ca daca nu ar avea sustinerea partidului, ar.

ING: Zgomotul politic, precum trimiterea in judecata a premierului, are impact redus asupra leului

Evenimentele politice, precum trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, acuzat de coruptie, au un impact limitat asupra cursului leului, care s-a apropiat de marja inferioara a intervalului de stabilitate al BNR, de 4,3800-4,5200 lei/euro,.

UPDATE Un nou dosar pentru premier, DNA a disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul Victor Ponta - surse / Un judecator a refuzat dosarul premierului Victor Ponta, invocand o incompatibilitate

UPDATE Procurorii DNA au disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul premierului Victor Ponta, deoarece vizeaza si alte persoane fata de care nu s-au finalizat cercetarile, au declarat vineri pentru Agerpres surse judiciare. Asta inseamna inca un dosar pentru premierul Ponta. Pe de alta parte, un judecator caruia i se repartizase dosarul premierului Victor Ponta a refuzat cazul, invocand motive de incompatibilitate, informeaza Digi24.

DNA cerceteaza infractiunile de conflict de interese in cazul Ponta intr-un nou dosar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au disjuns acuzatiile referitoare la cele trei infractiuni de conflict de interese fata de premierul Victor Ponta in dosarul Turceni-Rovinari in care continua cercetarile, ancheta vizand mai multe persoane, ne-au confirmat surse judiciare.

DNA a disjuns cauza privind conflictul de interese, in cazul premierului Victor Ponta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul premierului Victor Ponta, potrivit rechitoriulul DNA transmis Romaniei Libere.

DNA cerceteaza acuzatia de conflict de interese adusa lui Victor Ponta

Procurorii DNA au disjuns din dosarul lui Victor Ponta partea referitoare la acuzatia de conflict de interese, care ramane in cercetare. Cu privire la aceasta acuzatie, Victor Ponta nu a fost pus sub acuzare.

Victor Ponta, trimis in judecata de DNA in dosarul Turceni - Rovinari alaturi de Dan Sova

DNA l-a trimis in judecata pe Victor Ponta in dosarul privind contractele de consultanta de la Turceni si Rovinari. DNA il acuza pe premierul Ponta de trei infractiuni: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor. In acelasi dosar, DNA i-a mai trimis in judecata alaturi de Ponta pe Dan Sova, Laurentiu Ciurel seful Complexului Oltenia) si alti doi directori de la complexul energetic. DNA a facut anuntul in timp ce premierul se afla in sedinta CSAT de la Palatul Cotroceni. Reamintim ca, potrivit Constitutiei, presedintele Klaus Iohannis nu il poate suspenda pe premier la trimiterea in judecata decat pentru fapte comise in timpul mandatului de prim-ministru, ceea ce nu este cazul: in acest dosar, premierul Ponta a fost trimis in judecata de DNA pentru fapte comise ca avocat, inainte de a fi fost numit premierVezi atasat Rechizitoriul DNA.

Victor Ponta, la DNA: Am vrut sa depun la dosar un document foarte important (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a ajuns marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), anunta B1 TV. Seful executivului a precizat ca a venit pentru a depune un document foarte important la dosar si ca va da.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )