Libnet.ro
UNICEF

05:30

Deputat PSD: Victor Ponta nu are de ce sa-si dea demisia

Antena3 Antena3,
Deputat PSD: Victor Ponta nu are de ce sa-si dea demisia

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta nu are de ce sa-si dea demisia, aratand ca acesta trebuie sa-si continue mandatul si ca daca nu ar avea sustinerea partidului, ar. continuă pe Antena3

Catalin Radulescu, deputat PSD: Ponta nu are de ce sa-si dea demisia

Catalin Radulescu, deputatul PSD, a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta nu are de ce sa-si dea demisia. Ba mai mult, deputatu; sustine ca prmeierul trebuie sa-si continue mandatul si ca daca nu ar avea sustinerea partidului, ar fi altceva.

Victor Ponta: La Congresul PSD sa se dea un mesaj clar daca se doreste continuarea guvernarii sau daca partidul trece in opozitie, ca sa stim si noi, cei de la Guvern, ce facem

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la inceputul sedintei Biroului Permanent National al PSD ca asteapta un raspuns clar de la social-democrati cu privire la continuarea guvernarii. Totodata,.

Victor Ponta: Este important sa se dea un mesaj clar daca se doreste continuarea guvernarii

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca este de acord cu devansarea Congresului PSD pana in 15 octombrie si a mentionat ca este important ca la aceasta reuniune, dincolo de alegerea conducerii, sa se dea.

Ce planuri are Victor Ponta pentru anul viitor

Premierul Victor Ponta intentioneaza ca anul viitor sa candideze pentru functia de deputat in Gorj, spunand ca nu va tinti si spre alte functii in stat. intrebat, la Antena 3, ce planuri are pentru anul.

UPDATE Klaus Iohannis, despre trimiterea in judecata a lui Victor Ponta: Situatia e din ce in ce mai problematica pentru premier, pentru guvern si pentru PSD / Imaginea Romaniei are foarte mult de suferit

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, dupa trimiterea in judecata a lui Victor Ponta, ca situatia devine din ce in ce mai problematica pentru premier, pentru guvern si pentru PSD, exprimandu-si speranta ca cei care pot veni cu solutii sa vina cu solutii. De notat ca declaratia sa vine dupa ce PNL a cerut PSD sa spuna public daca il mai sustine pe Victor Ponta.

Victor Ponta: in 2016 voi candida in judetul Gorj pentru functia de deputat. Alte functii in stat nu ma intereseaza

Premierul Victor Ponta a spus miercuri ca in anul 2016, va candida, probabil, alaturi de echipa cu care a fost in ultimii 15 ani, in judetul Gorj, pentru functia de deputat. Seful Executivului a precizat ca alte.

Ce regrete are politicianul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a acceptat, marti, ideea ca maniera in care a demisionat de la sefia PSD ar fi o greseala, dar nu si decizia in sine. Astfel, se poate dedica mai mult functiei de premier, a spus seful de.

Mugur Ciuvica: Dosarul lui Victor Ponta este de un stalinism cretinoid

Pana si domnul Iohannis s-a prins ca nu poate sa-l suspende pe domnul Ponta si asteapta in continuare sa-si dea demisia. Cum spunea si Radu Tudor mai devreme, daca Victor Ponta isi va da demisia, bine,.

Liviu Dragnea, la B1 TV: N-am vorbit azi cu Victor Ponta/Daca premerul isi da demisia, vom lua o decizie in Coalitie/ Nu vrem sa riscam insa pierderea guvernarii/ Oprea poate fi un premier bun, dar nu al unui guvern PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este invitatul lui Catalin Striblea in aceste momente la B1 TV. Dragnea spune ca nu a vorbit azi cu Victor Ponta, ca o decizie in partid in privinta trimiterii in judecata a premierului se va lua dupa consultari atente pentru a nu risca iesirea partidului de la guvernare. O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila in sensul ca nu avem nicio garanatie ca presedintele Iohannis va nominaliza o persoana de la PSD. Voi avea o discutii si cu Victor Ponta si cu Guvernul. Nu sunt semne ca partidul nu l-ar sustine in continuare, a declarat Dragnea.

PNL, despre trimiterea in judecata a lui Victor Ponta: PSD sa spuna cu voce tare daca mai gireaza un inculpat pentru a conduce Executivul

PNL a cerut joi PSD-ul sa sa spuna cu voce tare daca il mai sustine pe premierul Victor Ponta la sefia Guvernului, dupa ce acesta a fost trimis in judecata. Victor Ponta este toxic pentru Romania,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2647 seconds )