Libnet.ro
UNICEF

08:30

Victor Ponta: La Congresul PSD sa se dea un mesaj clar daca se doreste continuarea guvernarii sau daca partidul trece in opozitie, ca sa stim si noi, cei de la Guvern, ce facem

B1 B1,
Victor Ponta: La Congresul PSD sa se dea un mesaj clar daca se doreste continuarea guvernarii sau daca partidul trece in opozitie, ca sa stim si noi, cei de la Guvern, ce facem

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la inceputul sedintei Biroului Permanent National al PSD ca asteapta un raspuns clar de la social-democrati cu privire la continuarea guvernarii. Totodata,. continuă pe B1

Victor Ponta: Este important sa se dea un mesaj clar daca se doreste continuarea guvernarii

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca este de acord cu devansarea Congresului PSD pana in 15 octombrie si a mentionat ca este important ca la aceasta reuniune, dincolo de alegerea conducerii, sa se dea.

Ce vrea Ponta sa se intample la Congresul PSD

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, marti, ca la Congresul PSD este important sa se dea un mesaj clar daca se doreste continuarea guvernarii sau daca partidul decide sa treaca in opozitie.

Victor Ponta: La Congres sa se decida daca mai vor continuarea guvernarii sau PSD trece in opozitie

Premierul Victor Ponta a declarat marti, intrebat despre organizarea congresului PSD mai devreme, ca este de acord cu acest lucru, pentru ca astfel partidul sa se decida daca doreste continuarea guvernarii sau trecerea in opozitie.

Dragnea sustine ca PSD vrea sa ramana la guvernare

Premierul Ponta a declarase ca este de acord cu devansarea Congresului PSD pana la jumatatea lunii octombrie si a mentionat ca este important ca la aceasta reuniune, dincolo de alegerea conducerii, sa se dea un mesaj clar daca se doreste continuarea guvernarii.

Victor Ponta, la sediul DNA pentru a depune un document in dosarul Turceni-Rovinari

Premierul Victor Ponta a sosit la sediul central al DNA, unde a depus la dosarul deschis de procurororii anticoruptie o decizie a Curtii Europene de Justitie, din 3 septembrie, care lamureste foarte clar ce se.

Victor Ponta, mesaj de multumire adresat pompierilor

Premierul Victor Ponta le-a transmis duminica pompierilor un mesaj in care multumeste pentru curajul, patriotismul si daruirea acestora. La multi ani tuturor pompierilor! Va multumim tuturor pentru curajul, pa.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Reactii politice dupa mortea Tribunului. Victor Ponta, mesaj pe Facebook

Corneliu Vadim Tudor a murit. Premierul Victor Ponta a transmis luni seara, printr-o postare pe pagina sa personala de Facebook, condoleante familiei lui Corneliu Vadim Tudor. De asemenea, Lucian Bolcas, fost liuder al PRM, a vorbit despre prietenia sa cu Vadim.

Victor Ponta, catre pompierii din Romania: Va multumim tuturor pentru curajul, patriotismul si daruirea cu care va puneti de fiecare data in slujba cetatenilor

Premierul Victor Ponta le-a transmis tuturor pompierilor din Romania La multi ani intr-un mesaj postat pe Facebook, multumindu-le totodata pentru curajul si daruirea lor de care dau dovada in activitatea.

Victor Ponta: Anul acesta am platit ultimii bani din imprumutul facut de Basescu si Boc si am terminat cu datoriile la FMI

Victor Ponta a anuntat printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, ca pe parcursul acestui an s-au platit datoriile la FMI, datorii contractate in timpul mandatului lui Traian Basescu. Anul acesta am platit.

Dragnea: Demisia lui Victor Ponta din fruntea partidului ne-a afectat pe toti. Nu am fost foarte vesel ca nu m-a sustinut la conducerea interimara a PSD, dar l-am inteles (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat in cadrul emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca demisia lui Victor Ponta din fruntea partidului i-a afectat pe toti social democratii. Totodat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )