Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ce vrea Ponta sa se intample la Congresul PSD

România Liberă România Liberă,
Ce vrea Ponta sa se intample la Congresul PSD

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, marti, ca la Congresul PSD este important sa se dea un mesaj clar daca se doreste continuarea guvernarii sau daca partidul decide sa treaca in opozitie. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: La Congresul PSD sa se dea un mesaj clar daca se doreste continuarea guvernarii sau daca partidul trece in opozitie, ca sa stim si noi, cei de la Guvern, ce facem

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la inceputul sedintei Biroului Permanent National al PSD ca asteapta un raspuns clar de la social-democrati cu privire la continuarea guvernarii. Totodata,.

Pe cine vrea Ponta la Primaria Capitalei? Eu stiu pe cine as vota

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca stie pe cine va vota la alegerile pentru Primaria Capitalei, insa nu a dorit sa spuna numele persoanei, pentru a nu-i face rau. Eu stiu pe cine as vota, dar nu s.

Ministrul de Externe ungar ii da replica lui Ponta: Premierul Romaniei a facut declaratii extremiste si mincinoase

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a respins criticile premierului Victor Ponta privind gestionarea de catre Ungaria a crizei imigrantilor, si a catalogat afimatiile sefului Executivului drept extremiste si mincinoase.

Seful MAE ungar: Premierul Romaniei a facut declaratii extremiste si mincinoase

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a respins criticile premierului Victor Ponta privind gestionarea de catre Ungaria a crizei imigrantilor, catalogand drept extremiste si mincinoase afirmatiile sefului.

Dragnea: Sunt doua variante posibile ca si perioade pentru Congresul PSD: 15 octombrie - 1 decembrie si perioada sfarsit de ianuarie - inceput de martie

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca, in opinia sa, congresul partidului ar putea avea loc in doua perioade: fie intre 15 octombrie - 1 decembrie, fie in perioada sfarsit de ianuarie -.

Congresul PSD, pe 11 OCTOMBRIE la Sala Palatului. Ce au vrut filialele

Conducerea Partidul Social Democrat a decis, in cadrul sedintei Biroului Permanent National de marti, ca pe data de 11 octombrie va fi organizat Congresul in urma caruia va fi aleasa noua conducere .

Dragnea: UNPR si PMP nu vor avea niciun fel de colaborare. Cand se va organiza Congresul PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca este convins de faptul ca intre UNPR, organizatie apropiata PSD, si PMP nu va exista niciun fel de colaborare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )