Libnet.ro
UNICEF

14:00

Congresul PSD, pe 11 OCTOMBRIE la Sala Palatului. Ce au vrut filialele

România Liberă România Liberă,
Congresul PSD, pe 11 OCTOMBRIE la Sala Palatului. Ce au vrut filialele

Conducerea Partidul Social Democrat a decis, in cadrul sedintei Biroului Permanent National de marti, ca pe data de 11 octombrie va fi organizat Congresul in urma caruia va fi aleasa noua conducere . continuă pe România Liberă

CONGRESUL EXTRAORDINAR al PSD, pe 11 OCTOMBRIE la Sala Palatului. Ce au vrut filialele

Conducerea Partidul Social Democrat a decis, in cadrul sedintei Biroului Permanent National de marti, ca pe data de 11 octombrie va fi organizat Congresul in urma caruia va fi aleasa noua conducere .

Dragnea: Sunt doua variante posibile ca si perioade pentru Congresul PSD: 15 octombrie - 1 decembrie si perioada sfarsit de ianuarie - inceput de martie

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca, in opinia sa, congresul partidului ar putea avea loc in doua perioade: fie intre 15 octombrie - 1 decembrie, fie in perioada sfarsit de ianuarie -.

Liviu Dragnea: Congres PSD, pe 11 octombrie

Congresul PSD va fi organizat pe 11 octombrie, a spus, marti, presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea. Decizia a fost luata in sedinta de marti a partidului si era de asteptat sa fie stabilita data.

Liviu Dragnea: Congresul extraordinar al PSD va avea loc pe 11 octombrie

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ca pe 11 octombrie va avea loc Congresul extraordinar al partidului. Am hotarat ca luni sa convocam Comitetul.

Ce vrea Ponta sa se intample la Congresul PSD

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, marti, ca la Congresul PSD este important sa se dea un mesaj clar daca se doreste continuarea guvernarii sau daca partidul decide sa treaca in opozitie.

Elektra, concert coplesitor la Sala Palatului

Orchestra Operei de Stat Bavareze, dirijata de Sebastian Weigle, a interpretat Elektra de Richard Strauss, alaturi de Corul Academic Radio, pe 13 septembrie, la Sala Mare a Palatului.

Dragnea: UNPR si PMP nu vor avea niciun fel de colaborare. Cand se va organiza Congresul PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca este convins de faptul ca intre UNPR, organizatie apropiata PSD, si PMP nu va exista niciun fel de colaborare.

Victor Ponta: La Congresul PSD sa se dea un mesaj clar daca se doreste continuarea guvernarii sau daca partidul trece in opozitie, ca sa stim si noi, cei de la Guvern, ce facem

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la inceputul sedintei Biroului Permanent National al PSD ca asteapta un raspuns clar de la social-democrati cu privire la continuarea guvernarii. Totodata,.

Organizarea Congresului partidului va avea loc pe 11 octombrie

ACTUALIZARE 14:55 Dragnea: Voi anunta luni daca voi candida pentru o functie in Congres Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va anunta lunea viitoare daca va candida pentru o functie de conducere la viitorul Congres, informeaza surse din presa. *ACTUALIZARE 14:25 Dragnea: Tot partidul vrea la guvernare .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )