Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ponta, din nou la DNA. Ce document important a depus la dosar. De ce nu l-a primit procurorul de caz

România Liberă România Liberă,
Ponta, din nou la DNA. Ce document important a depus la dosar. De ce nu l-a primit procurorul de caz

Ponta a adus un set de documente pe care vrea sa le predea procurorilor anticoruptie cu scopul declarat de a obtine dezincriminarea sa. Am venit sa depun la dosar un document foarte important, a spus premierul in fata sediul DNA. Ar fi vorba de o decizie a Curtii de Justitie a UE, care, insa, potrivit competentelor, NU se pronunta in dosare penale. continuă pe România Liberă

Dragnea: Demisia lui Victor Ponta din fruntea partidului ne-a afectat pe toti. Nu am fost foarte vesel ca nu m-a sustinut la conducerea interimara a PSD, dar l-am inteles

Liviu Dragnea a declarat in cadrul emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca demisia lui Victor Ponta din fruntea partidului i-a afectat pe toti social democratii. Totodat.

Dragnea: Demisia lui Victor Ponta din fruntea partidului ne-a afectat pe toti. Nu am fost foarte vesel ca nu m-a sustinut la conducerea interimara a PSD, dar l-am inteles (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat in cadrul emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca demisia lui Victor Ponta din fruntea partidului i-a afectat pe toti social democratii. Totodat.

Calvar fara sfarsit. Tanara batuta de iubitul ei a ajuns din nou la spital. Are dureri groaznice

Calvarul a trecut, durerile au ramas. Tanara din Lugoj, batuta timp de 22 de ore de iubitul ei, a ajuns din nou la spital. Are dureri atroce din cauza celor trei coaste rupte. Medicii spun ca una dintre coaste e.

DJ Wanda, din nou la scoala! A fost profesoara de muzica si desen pentru copiii de la Hospice Casa Sperantei!

DJ Wanda s-a intors la scoala. Nu intamplator, ci pentru a le face o surpriza copiilor aflati in grija organizatiei Hospice Casa Sperantei, carora le-a fost, vreme de cateva ore, profesoara de muzica si desen.

Dorel a lovit din nou, insa de aceasta data in tiroliana de 30.000 de euro din Mamaia pe care a distrus-o complet (VIDEO)

Dorel a lovit din nou. De aceasta data in tiroliana de pe plaja Modern din Mamaia, pe care a distrus-o complet. Un accident, dupa cum descrie managerul de proiect. Tiroliana era cea mai mare din Romania, iar.

Catalina Ponor, din nou la barna, dupa trei ani de pauza. Unde a concurat tripla campioana olimpica

Catalina Ponor, tripla campioana olimpica la gimnastica, a concurat din nou intr-un turneu dupa trei ani de pauza. Ea participat la bilateralul amical Romania-Franta, care a avut loc la Izvorani.

Whitney Houston va concerta din nou pe scenele din SUA. Cum este posibil acest lucru

Whitney Houston va pleca intr-un turneu nou turneu prin SUA, la patru ani de la decesul sau. Fosta artista va fi prezenta din nou pe scena datorita unei holograme care va reproduce imaginea sa.

Victor Ponta, la sediul DNA pentru a depune un document in dosarul Turceni-Rovinari

Premierul Victor Ponta a sosit la sediul central al DNA, unde a depus la dosarul deschis de procurororii anticoruptie o decizie a Curtii Europene de Justitie, din 3 septembrie, care lamureste foarte clar ce se.

Se retrage Victor Ponta din functia de premier?

Premierul Victor Ponta a dorit sa puna capat zvonurilor care au aparut in ultima vreme in presa, privind o posibila retragere a sa din functia de prim-ministru, spunand ca vrea sa-si duca mandatul la.

Pietele europene scad din nou

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs descendent ieri, dupa ce, in primele ore ale zilei, crescusera, investitorii fiind in asteptarea reuniunii de politica monetara pe care o are programata banca centrala americana Fed) saptamana aceasta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )