Libnet.ro
UNICEF

08:30

Whitney Houston va concerta din nou pe scenele din SUA. Cum este posibil acest lucru

România Liberă România Liberă,
Whitney Houston va concerta din nou pe scenele din SUA. Cum este posibil acest lucru

Whitney Houston va pleca intr-un turneu nou turneu prin SUA, la patru ani de la decesul sau. Fosta artista va fi prezenta din nou pe scena datorita unei holograme care va reproduce imaginea sa. continuă pe România Liberă

Whitney Houston, turneu sub forma unei holograme, in 2016: Proiectul are acordul familiei cantaretei

Regretata cantareata americana Whitney Houston va sustine un turneu sub forma unei holograme, anul viitor, in Statele Unite ale Americii, la patru ani de la decesul acesteia, evenimentul realizat de Hologram USA.

Whitney Houston, turneu sub forma unei holograme, in 2016

O holograma a regretatei cantarete americane Whitney Houston va pleca intr-un turneu in Statele Unite ale Americii, anul viitor, la patru ani de la decesul acesteia, evenimentul realizat de Hologram USA primind acordul familiei artistei, arata Mediafax.

Catalina Ponor, din nou la barna, dupa trei ani de pauza. Unde a concurat tripla campioana olimpica

Catalina Ponor, tripla campioana olimpica la gimnastica, a concurat din nou intr-un turneu dupa trei ani de pauza. Ea participat la bilateralul amical Romania-Franta, care a avut loc la Izvorani.

Surse: Premierul Victor Ponta, din nou, in Turcia

Premierul Victor Ponta s-ar afla, din nou, in Turcia, pentru un nou control, dupa interventia suferita la genunchi, conform unor surse citate de Digi24.

UPDATE Surse: Victor Ponta a plecat din nou in Turcia/ Ponta pe Facebook: Sunt acasa, ma pregatesc sa ma uit la meciurile de la Campionatul European de Baschet/ UPDATE SURSE: Ponta s-a aflat in Turcia in cursul zilei de joi

Premierul Victor Ponta a plecat, joi, din nou, in Turcia, pe fondul intensificarii zvonurilor ca urmeaza o iminenta schimbare din functie cu Gabriel Oprea, au confirmat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, Ponta le-ar fi spus colaboratorilor ca pleaca pentru o serie de analize la picior. De mentionat ca Ponta nu a anuntat oficial, la fel cum a procedat si data trecuta cand s-a operat la genunchi, aceasta noua deplasare in afara tarii. 00 Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat joi seara pe pagina sa de Facebook, ca se afla acasa si ca se pregateste sa se uite la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, si apoi sa ma culc pentru ca maine am treaba multa la Guvern. UPDATE 11:00 SURSE: Ponta s-a aflat in Turcia in cursul zilei de joi. Nu exista nici un dubiu asupra acestui fapt.

Germania vine din nou in sprijinul refugiatilor: Doua cotidiene publica un indrumar in araba

Germania vine din nou in sprijinul refugiatilor. Cotidienele germane Bild si BZ au publicat, miercuri, o brosura conceputa ca indrumar redactat in limba araba, destinate refugiatilor ce sosesc in Berlin,.

Cosmin Selesi va fi din nou tata peste cateva luni

Familia emisiunii Te cunosc de undeva se mareste. Dupa Alina Puscas si Cosmin Selesi a confirmat ca va fi din nou tata.

Sociologul Alin Teodorescu: Dupa o perioada de buimaceala, PSD a crescut din nou peste PNL. S-ar putea ca anul viitor PSD sa faca din nou guvernul

Sociologul institutului de sondare a opiniei publice IMAS, Alin Teodorescu, a declarat intr-un interviu ca l-a avertizat pe premierul Victor Ponta inca din primavara anului trecut ca va pierde alegerile.

Consumam, din nou, mai mult decat producem

In primele sapte luni ale anului am importat mai mult decat am exportat. Mai mult chiar, deficitul balantei comerciale a crescut cu 16% fata de aceeasi perioada din 2014. Economistii spun ca este rezultatul masurilor fiscale ale Guvernului, care au stimulat consumul, dar nu si oferta interna.

Business Report: Rusii vor din nou piata din Romania. Gazprom momeste firmele din Romania cu gaze la pret de discount; Modificari la Codul Muncii - adoptate tacit de Senat. Schimbarile preconizate; Angajatorii romani, la fel de optimisti ca inainte de cr

Noul Cod fiscal: Vanzatorii de case scapa de grila notarilor, dar ajung in vizorul fiscului In noul Cod fiscal, cu intrare in vigoare din 2016. Scolile, adapost pentru imigranti si refugiati Elevii si studentii nostri ar putea avea colegi de camera imigranti si refugiati din Siria, incepand din luna noiembrie, dupa intentiile Ministerului Educatiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )