Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a premierului Victor Ponta dupa trimiterea sa in judecata: Singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera

Hotnews Hotnews,
 Prima reactie a premierului Victor Ponta dupa trimiterea sa in judecata: Singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera

Premierul Victor Ponta reactioneaza, intr-o postare pe Facebook, la trimiterea sa in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, afirmand ca singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera inventand si imaginand fapte si situatii neadevarate din urma cu 10 ani. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, trimis in judecata. Ce a scris presa straina despre premierul roman

Principalele agentii de presa internationale relateaza despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, notand ca acesta este cel mai important dosar instrumentat in campania anticoruptie din.

Tensiuni intre Ungaria si Romania dupa anuntul ca va fi construit un gard si la frontiera cu tara noastra si dupa declaratiile premierului Victor Ponta

In cazul in care ruta refugiatilor catre tarile vestice ar putea trece prin Romania, autoritatile maghiare au anuntat ca vor construi un gard si la frontiera cu tara noastra. MAE roman a raspuns ca nu este un gest corect intre doua state membre UE. Mai mult, tensiunile dintre cele doua tari au fost agravate si de declaratiile premierului roman Victor Ponta, care a spus ca refugiatii din Ungaria sunt tratati cu bata si cu inseriatul.

Adevarul Live, ora 13.00/ Victor Ponta a fost trimis in judecata. Cine il poate schimba din functie?

Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, comenteaza noua situatie creata la Guvern dupa ce prim-ministrul Victor Ponta a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru fals in inscrisuri si complicitate la evaziune fiscala. Cine il poate schimba din functie pe Victor Ponta incepand cu aceasta noua etapa?.

DNA: Victor Ponta, trimis in judecata pentru complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul Turceni. Dan Sova, sub control judiciar

Premierul Victor Ponta a fost trimis joi in judecata, in stare de libertate, iar senatorul Dan Sov, in control judiciar, informeaza B1 TV. Seful Executivului este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura.

Iohannis: Imaginea tarii are de suferit dupa trimiterea in judecata a lui Ponta

Klaus Iohannis a declarat, joi, dupa trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, ca imaginea Romaniei are foarte mult de suferit, iar, din punctul lui de vedere, solutia la aceasta problema ar fi cea pe care a propus-o si in iunie, el vorbind atunci despre o demisie a premierului.

Radu Tudor, dupa trimiterea in judecata a lui Ponta: Pana la existenta unei sentinte, orice om din Romania este nevinovat

Jurnalistul Radu Tudor, realizator al emisiunii Punctul de intalnire, a declarat, joi, dupa trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, ca, din punctul lui de vedere, nu vom avea o sentinta in acest.

Victor Ponta, trimis in judecata. Cum a tratat presa straina subiectul

Principalele agentii de presa internationale relateaza despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, notand ca acesta este cel mai important dosar instrumentat in campania anticoruptie din Romania.

M10 cere demisia lui Victor Ponta: Premierul dezonoreaza grav Romania

M10, partidul Monicai Macovei, a cerut joi demisia premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a fost trimis de DNA in judecata pentru complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul.

FOTO. Cum comenteaza presa straina trimiterea in judecata a lui Victor Ponta

Trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta a starnit atentia presei internationale, care a comentat situatia in care se afla prim-ministrul roman. Astfel, cele mai cunoscute ziare din presa straina au comentat stirea ca Victor Ponta va fi nevoit sa raspunda acuzatiilor de coruptie in fata judecatorilor.

Ce l-a scapat pe Victor Ponta pe termen scurt

Presedintele Klaus Iohannis nu a pronuntat nici o secunda cuvantul demisie in scurta sa interventie de joi pe tema trimiterii in judecata a premierului Victor Ponta, chestiune abordata la capatul unor consideratii pe un subiect mult mai grav: criza refugiatilor. In mod normal, acum, la trimiterea in judecata, ar fi fost cu atat mai justificat sa-i ceara imperativ demisa, cu cat o facuse deja in iunie, intr-o faza cand dosarul era abia in faza de cercetare. Acum, presedintele s-a limitat sa spuna ca parerea sa nu s-a schimbat si a spus, atentie mare la formulare cea mai simpla solutie ar fi, cu siguranta, cea pe care am propus-o si in iunie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )