Libnet.ro
UNICEF

05:30

M10 cere demisia lui Victor Ponta: Premierul dezonoreaza grav Romania

B1 B1,
M10 cere demisia lui Victor Ponta: Premierul dezonoreaza grav Romania

M10, partidul Monicai Macovei, a cerut joi demisia premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a fost trimis de DNA in judecata pentru complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul. continuă pe B1

PMP cere DEMISIA IMEDIATA a premierului Ponta

Partidul Miscarea Populara cere demisia imediata a premierului Ponta dupa ce procurorii DNA au decis, joi, sa-l trimita in judecata, asteptand de la Victor Ponta o minima dovada de responsabilitate si de respect pentru interesul national .

Cum a starnit DNA nationalismul din Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a devenit nefrecventabil pentru liderii europeni in momentul in care a fost chemat la DNA, in luna iunie. De atunci, Ponta si-a intetit mesajul nationalist, mai intai printr-o vizita peste Prut, apoi printr-o rafuiala gratuita cu oficialii de la Budapesta. Joi, Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari.

Ce regrete are politicianul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a acceptat, marti, ideea ca maniera in care a demisionat de la sefia PSD ar fi o greseala, dar nu si decizia in sine. Astfel, se poate dedica mai mult functiei de premier, a spus seful de.

Deputat PSD: Victor Ponta nu are de ce sa-si dea demisia

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta nu are de ce sa-si dea demisia, aratand ca acesta trebuie sa-si continue mandatul si ca daca nu ar avea sustinerea partidului, ar.

Schimb de replici acide intre Victor Ponta si Alina Gorghiu. ii fac cadou demisia mea

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, la Parlament, raspunzand intrebarilor jurnalistilor, ca de ziua de nastere a Alinei Gorghiu ii va face acesteia cadou demisia sa in 2017, liderul PNL aratand, pe de a.

Surse: Victor Ponta nu isi va da demisia, dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut din nou sa renunte la sefia Guvernului

Premierul Victor Ponta nu isi va da demsia, asa cum a cerut din nou, joi, presedintele Klaus Iohannis, in contextul in care seful Guvernului a fost trimis in judecata in dosarul Turceni, informeaza surse.

Victor Ponta, cadou inedit pentru Alina Gorghiu cu ocazia aniversarii: La multi ani! Si imi dau si demisia de la Guvern de ziua doamnei Gorghiu, dar in 2017 (VIDEO)

Victor Ponta a anuntat ce cadou ii face co-presedintelui PNL Alina Gorghiu cu ocazia aniversarii. La multi ani! si imi dau si demisia de ziua domanei Gorghiu din 2017, ii fac cadou in 2017, 2018,.

Mugur Ciuvica: Dosarul lui Victor Ponta este de un stalinism cretinoid

Pana si domnul Iohannis s-a prins ca nu poate sa-l suspende pe domnul Ponta si asteapta in continuare sa-si dea demisia. Cum spunea si Radu Tudor mai devreme, daca Victor Ponta isi va da demisia, bine,.

Liviu Dragnea, la B1 TV: N-am vorbit azi cu Victor Ponta/Daca premerul isi da demisia, vom lua o decizie in Coalitie/ Nu vrem sa riscam insa pierderea guvernarii/ Oprea poate fi un premier bun, dar nu al unui guvern PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este invitatul lui Catalin Striblea in aceste momente la B1 TV. Dragnea spune ca nu a vorbit azi cu Victor Ponta, ca o decizie in partid in privinta trimiterii in judecata a premierului se va lua dupa consultari atente pentru a nu risca iesirea partidului de la guvernare. O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila in sensul ca nu avem nicio garanatie ca presedintele Iohannis va nominaliza o persoana de la PSD. Voi avea o discutii si cu Victor Ponta si cu Guvernul. Nu sunt semne ca partidul nu l-ar sustine in continuare, a declarat Dragnea.

Victor Ponta, trimis in judecata de DNA in dosarul Turceni - Rovinari alaturi de Dan Sova

DNA l-a trimis in judecata pe Victor Ponta in dosarul privind contractele de consultanta de la Turceni si Rovinari. DNA il acuza pe premierul Ponta de trei infractiuni: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor. In acelasi dosar, DNA i-a mai trimis in judecata alaturi de Ponta pe Dan Sova, Laurentiu Ciurel seful Complexului Oltenia) si alti doi directori de la complexul energetic. DNA a facut anuntul in timp ce premierul se afla in sedinta CSAT de la Palatul Cotroceni. Reamintim ca, potrivit Constitutiei, presedintele Klaus Iohannis nu il poate suspenda pe premier la trimiterea in judecata decat pentru fapte comise in timpul mandatului de prim-ministru, ceea ce nu este cazul: in acest dosar, premierul Ponta a fost trimis in judecata de DNA pentru fapte comise ca avocat, inainte de a fi fost numit premierVezi atasat Rechizitoriul DNA.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )