Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a starnit DNA nationalismul din Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Cum a starnit DNA nationalismul din Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a devenit nefrecventabil pentru liderii europeni in momentul in care a fost chemat la DNA, in luna iunie. De atunci, Ponta si-a intetit mesajul nationalist, mai intai printr-o vizita peste Prut, apoi printr-o rafuiala gratuita cu oficialii de la Budapesta. Joi, Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari. continuă pe Adevărul

M10 cere demisia lui Victor Ponta: Premierul dezonoreaza grav Romania

M10, partidul Monicai Macovei, a cerut joi demisia premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a fost trimis de DNA in judecata pentru complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul.

Ce regrete are politicianul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a acceptat, marti, ideea ca maniera in care a demisionat de la sefia PSD ar fi o greseala, dar nu si decizia in sine. Astfel, se poate dedica mai mult functiei de premier, a spus seful de.

Victor Ponta, trimis in judecata de DNA in dosarul Turceni - Rovinari alaturi de Dan Sova

DNA l-a trimis in judecata pe Victor Ponta in dosarul privind contractele de consultanta de la Turceni si Rovinari. DNA il acuza pe premierul Ponta de trei infractiuni: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor. In acelasi dosar, DNA i-a mai trimis in judecata alaturi de Ponta pe Dan Sova, Laurentiu Ciurel seful Complexului Oltenia) si alti doi directori de la complexul energetic. DNA a facut anuntul in timp ce premierul se afla in sedinta CSAT de la Palatul Cotroceni. Reamintim ca, potrivit Constitutiei, presedintele Klaus Iohannis nu il poate suspenda pe premier la trimiterea in judecata decat pentru fapte comise in timpul mandatului de prim-ministru, ceea ce nu este cazul: in acest dosar, premierul Ponta a fost trimis in judecata de DNA pentru fapte comise ca avocat, inainte de a fi fost numit premierVezi atasat Rechizitoriul DNA.

Cum s-a dat singur de gol premierul Victor Ponta la Antena 3. De ce a cerut disjungerea dosarului

Premierului Victor Ponta a declarat, sambata, intr-un interviu la Antena 3 ca, daca nu era in dosarul Turceni-Rovinari, cazul sau nu era de competenta DNA, precizand ca DNA nu se ocupa de avocati si de 10. 000 de euro. Aceasta afirmatie a determinat-o pe Alexandra Stoicescu, realizatoarea emisiunii, sa exclame: Aaaaa, pai atunci daca se produce disjungerea. , dar nu a dus ideea pana la capat, iar Victor Ponta a realizat ca s-a dat de gol si a schimbat subiectul repetand ca vrea sa ajunga cat mai repede in fata unui judecator. In traducere libera, asta inseamna ca Ponta a cerut la ultima infatisare la DNA disjungerea dosarului sperand ca, in cazul in care solicitarea ii va fi acceptata, sa-si mute cauza la Parchetul General condus de amicul sau Tiberiu Nitu.

Rechizitoriu DNA: Victor Ponta i-a amenintat cu sesizari la parchet pe inspectorii fiscali care solicitau documente din cabinetul sau de avocatura

Victor Ponta i-a amenintat pe inspectorii fiscali care solicitau in 2011 documente de la cabinetul sau de avocatura cu sesizari penale, se arata in rechizitoriul procurorilor DNA. Ponta era la vremea respectiva lider PSD, partid aflat in opozitie, si declansase o serie de atacuri la seful ANAF de atunci, Sorin Blejnar. Potrivit procurorilor, Ponta si Sova ar fi decis sa falsifice o serie de documente pentru a dovedi ca s-au prestat o serie de servicii intre cele doua cabinete de avocatura, care in realitate nu ar fi existat. Premierul Victor Ponta a fost trimis, joi, in judecata in dosarul Turceni-Rovinari sub acuzatia de fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor.

Victor Ponta, la DNA: Curtea Europeana de Justitie spune sa ne vedem de treaba (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, dupa ce s-a prezentat la sediul DNA, ca a adus la dosar decizia Curtii Europene de justitie din 3 septembrie. Am vrut eu sa depun n. r. la dosar) decizia Curtii Europene.

Victor Ponta, la DNA pentru a depune documente legate de dosarul sau

Premierul Victor Ponta a mers marti dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, fara a fi citat, pentru a depune niste documente legate de dosarul Turceni-Rovinari, in care este cercetat pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat, anunta Digi24. Potrivit sursei citate, vizita premierului la DNA a durat in jur de 5-10 minute.

Victor Ponta, la sediul DNA pentru a depune un document in dosarul Turceni-Rovinari

Premierul Victor Ponta a sosit la sediul central al DNA, unde a depus la dosarul deschis de procurororii anticoruptie o decizie a Curtii Europene de Justitie, din 3 septembrie, care lamureste foarte clar ce se.

Victor Ponta, la DNA: Am vrut sa depun la dosar un document foarte important (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a ajuns marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), anunta B1 TV. Seful executivului a precizat ca a venit pentru a depune un document foarte important la dosar si ca va da.

Rechizitoriu DNA: Victor Ponta a pus presiune pe inspectorii ANAF. in cazul premierului se dispune confiscarea sumei de 261 081 lei, bani proveniti din savarsirea de infractiuni

Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )