Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, reclamat la CSM pentru afirmatiile facute pe Facebook dupa trimiterea sa in judecata

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, reclamat la CSM pentru afirmatiile facute pe Facebook dupa trimiterea sa in judecata

Directia Nationala Anticoruptie solicita Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa analizeze daca afirmatiile facute in mediul online de premierul Victor Ponta, cu privire la decizia trimiterii sale in. continuă pe Antena3

Victor Ponta, cadou inedit pentru Alina Gorghiu cu ocazia aniversarii: La multi ani! Si imi dau si demisia de la Guvern de ziua doamnei Gorghiu, dar in 2017 (VIDEO)

Victor Ponta a anuntat ce cadou ii face co-presedintelui PNL Alina Gorghiu cu ocazia aniversarii. La multi ani! si imi dau si demisia de ziua domanei Gorghiu din 2017, ii fac cadou in 2017, 2018,.

UPDATE Inspectia Judiciara, sesizata dupa ce adunarea generala a DNA a cerut CSM sa investigheze declaratiile facute de Victor Ponta. Premierul a scris joi pe Facebook casingura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist

Prin votul unanim exprimat, cei 90 de procurori prezenti la Adunarea Generala a Directiei Nationale Anticoruptie au solicitat Consiliului Superior al Magistraturii sa analizeze daca afirmatiile facute joi pe Facebool de Victor Ponta sunt de natura sa aduca atingere independentei sistemului judiciar in ansamblul sau. UPDATE CSM a luat act de solicitarea procurorilor DNA si a sesizat Inspectia Judiciara.

Prima reactie a premierului Victor Ponta dupa trimiterea sa in judecata: Singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera

Premierul Victor Ponta reactioneaza, intr-o postare pe Facebook, la trimiterea sa in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, afirmand ca singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera inventand si imaginand fapte si situatii neadevarate din urma cu 10 ani.

PNL, despre trimiterea in judecata a lui Victor Ponta: PSD sa spuna cu voce tare daca mai gireaza un inculpat pentru a conduce Executivul

PNL a cerut joi PSD-ul sa sa spuna cu voce tare daca il mai sustine pe premierul Victor Ponta la sefia Guvernului, dupa ce acesta a fost trimis in judecata. Victor Ponta este toxic pentru Romania,.

DNA: Victor Ponta, trimis in judecata pentru complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul Turceni. Dan Sova, sub control judiciar

Premierul Victor Ponta a fost trimis joi in judecata, in stare de libertate, iar senatorul Dan Sov, in control judiciar, informeaza B1 TV. Seful Executivului este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura.

Victor Ponta, la DNA pentru a depune documente legate de dosarul sau

Premierul Victor Ponta a mers marti dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, fara a fi citat, pentru a depune niste documente legate de dosarul Turceni-Rovinari, in care este cercetat pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat, anunta Digi24. Potrivit sursei citate, vizita premierului la DNA a durat in jur de 5-10 minute.

Victor Ponta, la sediul DNA pentru a depune un document in dosarul Turceni-Rovinari

Premierul Victor Ponta a sosit la sediul central al DNA, unde a depus la dosarul deschis de procurororii anticoruptie o decizie a Curtii Europene de Justitie, din 3 septembrie, care lamureste foarte clar ce se.

Reactia DNA la afirmatiile lui Ponta: cere CSM sa analizeze daca declaratia premierului a afectat independenta Justitiei

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, vineri, Consiliului Superior al Magistraturii sa analizeze daca afirmatiile premierului Victor Ponta la adresa procurorului de caz sunt de natura sa aduca atingere independentei sistemului judiciar in ansamblul sau.

Gardul dintre Ungaria si Romania: Ministrul ungar de Externe condamna afirmatiile lui Victor Ponta, pe care le considera calomnii salbatice

Gardul dintre Ungaria si Romania continua sa agraveze tensiunile dintre cele doua tari. Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a condamnat ferm miercuri dimineata afirmatiile facute de premierul Victor Ponta, potrivit carora unii decidenti politici ungari nu sunt cu nimic mai buni decat cei din Siria sau Libia, relateaza MTI.

Peter Szijjarto condamna afirmatiile lui Victor Ponta, pe care le considera calomnii salbatice

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a condamnat ferm miercuri dimineata afirmatiile facute de premierul Victor Ponta, potrivit carora unii decidenti politici ungari nu sunt cu nimic mai buni decat cei din Siria sau Libia, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )