Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Victor Ponta nu este propriul lui stapan, este blocat in interesele PSD (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Victor Ponta nu este propriul lui stapan, este blocat in interesele PSD (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit vineri despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, spunand ca seful executivului nu mai este propriul lui stapan pentur ca este blocat in interesele. continuă pe B1

Traian Basescu despre Victor Ponta: Nu mai este propriul lui stapan

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, ca Victor Ponta nu mai este propriul lui stapan pentru ca este blocat in interesele PSD.

Mugur Ciuvica: Dosarul lui Victor Ponta este de un stalinism cretinoid

Pana si domnul Iohannis s-a prins ca nu poate sa-l suspende pe domnul Ponta si asteapta in continuare sa-si dea demisia. Cum spunea si Radu Tudor mai devreme, daca Victor Ponta isi va da demisia, bine,.

Victor Ponta: Este important sa se dea un mesaj clar daca se doreste continuarea guvernarii

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca este de acord cu devansarea Congresului PSD pana in 15 octombrie si a mentionat ca este important ca la aceasta reuniune, dincolo de alegerea conducerii, sa se dea.

Presa straina despre trimiterea in judecata a lui Victor Ponta: Este primul sef de guvern roman care trebuie sa se apere in instanta in timpul mandatului

Trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta a devenit imediat subiect de prima pagina in presa straina, anunta B1 TV. Seful Executivului a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri,.

Dosarul lui Victor Ponta este pe masa judecatoarei care l-a condamnat pe Adrian Nastase

Judecatoarea Alina Ioana Ilie a fost desemnata pentru a lua in discutie dosarul Turceni Rovinari, in care au fost trimisi in judecata premierul Victor Ponta si senatorul Dan Sova, trimis joi in instanta de DNA. Initial, dosarul a ajuns judecatoarea Cristina Rotaru, care a facut o cerere de abtinere aprobata de un alt complet. Primul termen din dosar a fost stabilit pe 21 septembrie, la o zi dupa ce premierul isi serbeaza ziua de nastere.

PNL, despre trimiterea in judecata a lui Victor Ponta: PSD sa spuna cu voce tare daca mai gireaza un inculpat pentru a conduce Executivul

PNL a cerut joi PSD-ul sa sa spuna cu voce tare daca il mai sustine pe premierul Victor Ponta la sefia Guvernului, dupa ce acesta a fost trimis in judecata. Victor Ponta este toxic pentru Romania,.

ANAF, parte civila in procesul Turceni-Rovinari impotriva lui Dan Sova si a lui Victor Ponta

Agentia Nationala de Administrare Fiscala s-a constituit parte civila in procesul Turceni-Rovinari, in care primul ministru Victor Ponta este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor.

De ce nu poate presedintele Klaus Iohannis sa-l suspende pe premierul Victor Ponta

Astazi DNA a trimis in judecata dosarul Turceni-Rovinari, dosar penal in care premierul Romaniei, Victor Ponta, este acuzat de fals in inscrisuri, spalare de bani si complicitate la evaziune fiscala pentru.

Victor Ponta, invitat la Antena 3, la 21.30

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, este invitat, marti, la ora 21. 00, la postul Antena 3 pentru a analiza ultimele evenimente politice. Problema migratiei, posibila demisie a sefului Guvernului sau daca bugetul poate suporta o crestere cu 25% a salariilor medicilor sunt printre temele care vor fi discutate.

Victor Ponta: Romania nu-si ia deciziile dupa ceea ce se intampla la Budapesta

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, este invitat, marti seara, la postul Antena 3 pentru a analiza ultimele evenimente politice. Problema migratiei, posibila demisie a sefului Guvernului sau daca bugetul poate suporta o crestere cu 25% a salariilor medicilor sunt printre temele discutate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,268 seconds )