Libnet.ro
UNICEF

23:31

Dosarul lui Victor Ponta este pe masa judecatoarei care l-a condamnat pe Adrian Nastase

Adevărul Adevărul,
Dosarul lui Victor Ponta este pe masa judecatoarei care l-a condamnat pe Adrian Nastase

Judecatoarea Alina Ioana Ilie a fost desemnata pentru a lua in discutie dosarul Turceni Rovinari, in care au fost trimisi in judecata premierul Victor Ponta si senatorul Dan Sova, trimis joi in instanta de DNA. Initial, dosarul a ajuns judecatoarea Cristina Rotaru, care a facut o cerere de abtinere aprobata de un alt complet. Primul termen din dosar a fost stabilit pe 21 septembrie, la o zi dupa ce premierul isi serbeaza ziua de nastere. continuă pe Adevărul

Dosarul lui Victor Ponta, pe masa judecatoarei care l-a condamnat pe Adrian Nastase

Judecatoarea Alina Ioana Ilie a fost desemnata pentru a lua in discutie dosarul Turceni Rovinari, in care au fost trimisi in judecata premierul Victor Ponta si senatorul Dan Sova, trimis joi in instanta de.

Mugur Ciuvica: Dosarul lui Victor Ponta este de un stalinism cretinoid

Pana si domnul Iohannis s-a prins ca nu poate sa-l suspende pe domnul Ponta si asteapta in continuare sa-si dea demisia. Cum spunea si Radu Tudor mai devreme, daca Victor Ponta isi va da demisia, bine,.

Un judecator de la iCCJ a refuzat dosarul lui Victor Ponta, invocand o incompatibilitate

Judecatoarea Cristina Rotaru de la inalta Curte de Casatie si Justitie, careia i-a fost repartizat dosarul premierului Victor Ponta, a facut cerere de abtinere pe motiv de incompatibilitate, anunta B1 TV. Cer.

Un judecator a refuzat dosarul premierului Victor Ponta

Doamna judecator, Cristina Rotaru, de la inalta Curte de Casatie si Justitie, careia i-a fost repartizat dosarul premierului Victor Ponta, a facut cerere de abtinere pe motiv de incompatibilitate, transmit surse din presa.

UPDATE Un nou dosar pentru premier, DNA a disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul Victor Ponta - surse / Un judecator a refuzat dosarul premierului Victor Ponta, invocand o incompatibilitate

UPDATE Procurorii DNA au disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul premierului Victor Ponta, deoarece vizeaza si alte persoane fata de care nu s-au finalizat cercetarile, au declarat vineri pentru Agerpres surse judiciare. Asta inseamna inca un dosar pentru premierul Ponta. Pe de alta parte, un judecator caruia i se repartizase dosarul premierului Victor Ponta a refuzat cazul, invocand motive de incompatibilitate, informeaza Digi24.

Primul termen in dosarul lui Victor Ponta, stabilit pentru luni, la Curtea Suprema

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru luni, 21 septembrie, primul termen al judecarii dosarului in care premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata de DNA, informeaza Agerpres.

Presa straina despre trimiterea in judecata a lui Victor Ponta: Este primul sef de guvern roman care trebuie sa se apere in instanta in timpul mandatului

Trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta a devenit imediat subiect de prima pagina in presa straina, anunta B1 TV. Seful Executivului a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri,.

Victor Ponta: Este important sa se dea un mesaj clar daca se doreste continuarea guvernarii

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca este de acord cu devansarea Congresului PSD pana in 15 octombrie si a mentionat ca este important ca la aceasta reuniune, dincolo de alegerea conducerii, sa se dea.

Un judecator a refuzat dosarul lui Victor Ponta, invocand o incompatibilitate

Un judecator caruia i se repartizase dosarul premierului Victor Ponta a refuzat cazul, invocand motive de incompatibilitate, informeaza Digi24. Potrivit unor surse judiciare, este vorba de magistratul Cristina Rotaru.

Presa internationala despre trimiterea lui Victor Ponta in judecata: Primul caz in care un sef de guvern din Romania este judecat in timpul mandatului / La inceputul anului anunta ca va demisiona daca va fi pus sub acuzare, acum Ponta ironizeaza pe Faceb

Ziarele internationale scriu despre trimiterea premierului roman Victor Ponta in judecata. AFP aminteste de declaratiile date la inceputul anului 2015, cand Ponta promitea sa demisioneze in cazul in care va fi trimis in judecata, iar acum ironizeaza pe retelele de socializare decizia DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )