Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victor Ponta implineste 43 de ani. Cele mai importante momente din cariera premierului

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta implineste 43 de ani. Cele mai importante momente din cariera premierului

Primul-ministru Victor Ponta a implinit astazi 43 de ani. Ultimul an din viata lui Ponta a fost marcat de evenimente neplacute: premierul Romaniei a pierdut alegerile prezidentiale, a demisionat din PSD, a fost spitalizat din cauza unei interventii chirurgicale si a fost trimis in judecata de DNA. continuă pe România Liberă

Victor Ponta implineste 43 de ani. A fost un an greu pentru seful Guvernului

Premierul Victor Ponta implineste astazi varsta de 43 de ani. A fost un an greu pentru seful Guvernului, plin de evenimente, de la pierderea alegerilor prezidentiale din septembrie 2014, pana la trimiterea in.

Victor Ponta la 43 de ani. Marire si decadenta

Exact acun un an, la 20 septembrie 2014, Victor Ponta era omagiat, ovationat, ridicat in slavi pe Arena Nationala de 55. 000 de romani, veniti sa aduca un omagiu conducatorului iubit. La un an distanta Victor Ponta se ascunde, nu stie nici Dragnea unde se afla, isi pune intrebari existentiale: a fi sau a nu mai fi premier.

CNMT cere demisia premierului Victor Ponta: I-a adus insulte fara precedent premierului Ungariei. Autoritatea sa este subminata de acuzatiile de coruptie

Prezidiul Consiliului National Maghiar din Transilvania CNMT) considera ca atacurile premierului Victor Ponta la adresa premierului Ungariei, Orban Viktor, sunt revoltatoare si nedrepte, se arata intr-un.

Dosarul lui Victor Ponta este pe masa judecatoarei care l-a condamnat pe Adrian Nastase

Judecatoarea Alina Ioana Ilie a fost desemnata pentru a lua in discutie dosarul Turceni Rovinari, in care au fost trimisi in judecata premierul Victor Ponta si senatorul Dan Sova, trimis joi in instanta de DNA. Initial, dosarul a ajuns judecatoarea Cristina Rotaru, care a facut o cerere de abtinere aprobata de un alt complet. Primul termen din dosar a fost stabilit pe 21 septembrie, la o zi dupa ce premierul isi serbeaza ziua de nastere.

CSM a sesizat Inspectia Judiciara in urma declaratiilor lui Victor Ponta cu privire la dosarul in care a fost trimis in judecata

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat Inspectia Judiciara in cazul declaratiilor facute de premierul Victor Ponta, potrivit unui comunicat al CSM. 90 de procurori DNA au decis sa sesizeze CSM.

Elena Udrea: Victor Ponta a ajuns, pe mana lui, sa nu mai aiba nicio autoritate ca premier. Nu mai poate spera sa ramana in functie

Elena Udrea a scris vineri, pe pagina persoanala de Facebook, ca premierul Victor Ponta a ajuns sa nu mai aiba nicio autoritate ca prim-ministru si, prin urmare, acesta nu poate spera sa ramana in.

Premiile Ig Nobel 2015: Cele mai inutile descoperiri stiintifice ale ultimului an

Cercetatorii care au studiat efectele saruturilor intense, prezenta globala a cuvantului ha? sau cat de rau dor miscaturile de albina pe diverse parti ale corpului sunt printre descoperirile laureate in cadrul editiei de anul acesta a premiilor Ig Nobel, care rasplatesc cele mai inutile sau amuzante descoperiri stiintifice.

Mesajul lui Victor Ponta de ziua lui

Premieru Victor Ponta a implinit astazi 43 de ani. Cu acest prilej, Ponta le-a multumit pe Facebook tuturor celor care i-au urat la multi ani.

FOTO. Cum comenteaza presa straina trimiterea in judecata a lui Victor Ponta

Trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta a starnit atentia presei internationale, care a comentat situatia in care se afla prim-ministrul roman. Astfel, cele mai cunoscute ziare din presa straina au comentat stirea ca Victor Ponta va fi nevoit sa raspunda acuzatiilor de coruptie in fata judecatorilor.

Victor Ponta, la aniversare: marirea, decaderea si greselile

Acum un an, pe vremea asta, Victor Ponta isi sarbatorea ziua pe cel mai mare stadion al tarii Arena Nationala. Era premier, sef de partid si candidat cu cele mai mari sanse la Presedintie. Azi este trimis in judecata pentru fapte penale, premier tehnocrat si doar simplu membru de partid hartuit de adversari si faultat de colegii si aliatii sai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )